• Meny
  • Biljetter17

Nitro Circus

27 nov - Tele2 Arena

De största stjärnorna inom freestyle motocross, BMX och skate intar ännu en gång Tele2 Arena den 27 november, 2018 för att underhålla oss med galna trick och en maxad show. Köp biljett!

Observera att det under showen råder hög ljudnivå. Vi rekommenderar därför starkt hörselskydd för de allra minsta.

Kuriosa om Nitro Circus

2018 års upplaga av Nitro Circus är den mest våghalsiga showen någonsin med helt nya, världsunika stunts, ny musik och inte minst helt nya fordon och hjälpmedel. Även om du förmodligen kommer sitta som på nålar och med hjärtat i halsgropen, är detta en show för hela familjen. Gör dig redo för en 2,5 timmar lång dödsföraktande, skrämmande, men sanslöst rolig upplevelse!

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

Entréer:
Evenemangsstart:
Slut:

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, ryggsäckar, stora väskor och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Biljetter

Ordinarie biljetter