• Meny
  • Biljetter20

Nitro Circus

27 nov - Tele2 Arena
Pris: 395-945 kr

De största stjärnorna inom freestyle motocross, BMX och skate intar ännu en gång Tele2 Arena den 27 november, 2018 för att underhålla oss med galna trick och en maxad show. Köp biljett!

Observera att det under showen råder hög ljudnivå. Vi rekommenderar därför starkt hörselskydd för de allra minsta.

Kuriosa om Nitro Circus

2018 års upplaga av Nitro Circus är den mest våghalsiga showen någonsin med helt nya, världsunika stunts, ny musik och inte minst helt nya fordon och hjälpmedel. Även om du förmodligen kommer sitta som på nålar och med hjärtat i halsgropen, är detta en show för hela familjen. Gör dig redo för en 2,5 timmar lång dödsföraktande, skrämmande, men sanslöst rolig upplevelse!

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

16:30: Biljettkassan (Ticket Info Norr) på Tele2 Arena öppnar
17.00: Club Nitro entré D öppnar (för besökare med Club Nitro-biljett)
18.30: Entréer öppnar
19.00: Pre-show
19.30: Showen startar
20.30: Paus
20.55: Showen fortsätter
21.55: Showen slutar

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats!

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Garderob & effektförvaring
Häng in din jacka eller mindre väska i garderoben för att maximera din upplevelse. Garderob finns i anslutning till entrén. Den kostar 50 kr, och då får du öronproppar på köpet. Det finns också en effektförvaring i entré 5 där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan.

Effektförvaring
Det finns en effektförvaring i Ericsson Globe entré 5 där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan. 

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! 

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 395-945 kr