• Meny
  • Biljetter20

Nitro Circus

#jagvarhär

27 nov - Tele2 Arena

De största stjärnorna inom freestyle motocross, BMX och skate intar ännu en gång Tele2 Arena den 27 november, 2018 för att underhålla oss med galna trick och en maxad show. Köp biljett på AXS.com!

Observera att det under showen råder hög ljudnivå. Vi rekommenderar därför starkt hörselskydd för de allra minsta.

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om Nitro Circus

2018 års upplaga av Nitro Circus är den mest våghalsiga showen någonsin med helt nya, världsunika stunts, ny musik och inte minst helt nya fordon och hjälpmedel. Även om du förmodligen kommer sitta som på nålar och med hjärtat i halsgropen, är detta en show för hela familjen. Gör dig redo för en 2,5 timmar lång dödsföraktande, skrämmande, men sanslöst rolig upplevelse!

Mer Information

Åldersgräns*

Kvällens cirkatider

Entréer:
Konsertstart:
Slut:

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel

I samband med våra konserter säljs skumproppar för 15 kr.

Arrangör: Nitro Circus