• Meny
  • Biljetter25

Nick Cave and The Bad Seeds - Framflyttad

4 maj - Ericsson Globe
Pris: 450-850 SEK + serviceavgift

Nick Cave & The Bad Seeds har flyttat fram sin turné till våren 2021. Samtliga biljetter kommer att gälla för det nya datumet som är den 4:e Maj 2021 så håll fast vid dem!

 

Vid eventuella biljettfrågor, kontakta biljettåterförsäljaren AXS

 

Kuriosa om Nick Cave and The Bad Seeds

Bandet betraktas som en av världens största liveakter och deras sound har påverkat och inspirerat tusentals artister och fans världen över. Nu kommer de äntligen tillbaka till Ericsson Globe - detta vill man inte missa!

Personliga biljetter - villkor

1. Denna biljett är en personlig, återkallbar licens och förblir hela tiden Promotorns egendom. Denna biljett måste överlämnas till arrangörerna på begäran.

2. Denna biljett säljs av arrangörerna direkt till konsumenten. Alla biljetter som köpts av företag eller handlare som strider mot villkoren för biljettförsäljning kommer att annulleras.

3. Denna biljett kan OMEDELBART BLI OGILTIG om den säljs vidare ELLER ERBJUDS TILL FÖRSÄLJNING.

4. Biljettförsäljningen är begränsad till högst sex biljetter per person.

SJPR0221_695x100_korr1[5].jpg

Biljetterna är personliga

Glöm inte att ta med ditt ID. Eftersom biljetterna till konserten är personliga måste du kunna styrka att biljetten är din. I entrén måste du kunna visa ID som överensstämmer med namnet på biljetten. Om ni är ett sällskap där samma namn står på samtliga biljetter måste ni anlända till arenan tillsammans.
 

 

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

American Express Kortmedlem

Känn dig extra välkommen som American Express Kortmedlem
På Ericsson Globe har du egen entré - American Express Fast Track. Den hittar du vid ingång 4,5. Förmånen gäller dig och ditt sällskap mot uppvisade av ditt Kort. 

Är du American Express Centurion eller Platinum-medlem har du även kostnadsfri access till American Express Invites Lounge som du hittar i Ericsson Globe. Här bjuder vi på varsitt glas mousserande. Platserna i loungen måste förbokas hos American Express Lifestyle på [email protected]

 

Inför Besöket

Hålltider

Kvällens cirkatider
Uppdateras närmare evenemangsdagen

OBS! Biljetterna är personliga. Glöm inte att ta med ditt ID. Eftersom biljetterna till konserten är personliga måste du kunna styrka att biljetten är din. I entrén måste du kunna visa ID som överensstämmer med namnet på biljetten. Om ni är ett sällskap där samma namn står på samtliga biljetter måste ni anlända till arenan tillsammans.

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Biljetterna är personliga

Glöm inte att ta med ditt ID. Eftersom biljetterna till konserten är personliga måste du kunna styrka att biljetten är din. I entrén måste du kunna visa ID som överensstämmer med namnet på biljetten. Om ni är ett sällskap där samma namn står på samtliga biljetter måste ni anlända till arenan tillsammans.
 

Praktisk info

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Ryggsäckar samt väskor större än 40x40x20 cm, paraplyer, flaskor, mat och dryck får inte tas med in. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under vanliga frågor.
 
Garderob & effektförvaring
Häng in din jacka eller mindre väska i garderoben för att maximera din upplevelse. Garderob finns i anslutning till entrén, den kostar 50:- och då får du öronproppar på köpet. Det finns också en effektförvaring i Ericsson Globes entré 2 där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet!

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Kommande evenemang

Konserter, sport, esport eller stand up? Läs mer om kommande evenemang i våra arenor Ericsson Globe, Friends Arena, Tele2 Arena, Hovet och Annexet här!

Kom i god tid

Många besökare väntas och eftersom vi har en hög säkerhetsnivå kan inpasseringen ta längre tid än vanligt. Säkerhetskontroller genomförs vid entréerna som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid och lämna väskan hemma.

Mat och dryck

Missa inte Warm Up
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan - kom tidigt och gör det tillsammans med alla andra besökare på arenan. Från när entéerna öppnar och fram till dess att evenemanget sätter igång kör vi warm-up i våra öppna barer och restauranger!

Restaurangen – Nytt på gång!
Arenans pärla! I en inspirerande miljö startar du kvällen på bästa sätt. God mat och härlig atmosfär gör en bra start för en trevlig evenemangsupplevelse för dig och ditt sällskap. Snabbt och enkelt beställer du och betalar din mat via din mobiltelefon, antingen med kort eller swish. För att vara säker på att få plats, tänk på att boka bord.
Se menyn här.
Boka ditt bord här.

Taqueria
Välkommen till vår APP-restaurang! Här bjuds du in till en avslappnad och enkel upplevelse i en livlig miljö. Dela, plocka och njut av mexikansk mat i alla dess former - sharing is caring! Passa på att ladda ner appen redan idag här. 
Menyn finner du här.
Boka ditt bord här.

The American Bar
I American Bar möts du av en modern tappning av en klassisk amerikansk diner. Här erbjuder vi en lekfull miljö för att njuta ev en bit mat och något gott att dricka!
Menyn finner du här.
Boka ditt bord här.

För frågor angående bordsbokning maila [email protected]
All mat och dryck i Ericssson Globe lagas och serveras av SPG ARENA.

Hitta till arenan

Ericsson Globe, Tele2 Arena, Hovet och Annexet ligger i stadsdelen Johanneshov i södra Stockholm. Inom en kilometers promenadavstånd från arenorna ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Läs mer om hur du hittar hit!

Dela din upplevelse med oss

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

FAQ

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Biljetter

Biljetter

PRIS: 450-850 SEK + serviceavgift