• Meny
  • Biljetter21

Niall Horan

#JagVarHär #StockholmLive

3 sep - Annexet
Pris: 430 kr

Niall Horan kommer med turnén "Flicker Sessions 2017" till Annexet och Stockholm Live söndagen den 3 september, 2017. Köp biljett på AXS.com!

OBS! Enligt önskemål från artisten gäller personliga biljetter på denna konsert

Besökarens/köparens namn kommer att stå på biljetterna (max 2 biljetter per köp vid ordinarie biljettsläpp). Efter genomfört köp kan namnet inte ändras. Om bokningen gäller 2 biljetter kommer det att stå samma namn på bägge biljetter – i detta fall måste den andra personen i bokningssällskapet gå genom biljettkontrollen samtidigt som köparen (det namn som står på biljetterna).

Köparen (det namn som står på biljetterna) ska ha med sig ID-handling alt. personbevis för minderåriga, då ID kontroll kommer att ske vid inpasseringen. Personen vars namn som står på biljetterna måste vara en av personerna i bokningssällskapet.

Om du som förälder vill köpa biljetter till ditt barn, måste användarkontot på AXS vara i barnets namn, så att rätt namn står på biljetten. Har du samma efternamn som barnet så räcker det dock med att efternamnet överensstämmer med barnets.

Det namn som är registrerat på AXS, och som används vid köpet, är det namn som per automatik står på biljetterna.

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif
Kuriosa

Efter den enorma framgången med låten "Slow Hands" är vi extremt glada över att Niall Horan kommer till Annexet i Stockholm den 3 september. Niall har det senaste året arbetat på sitt debut-soloalbum och är nu redo att dela med sig till sina fans i en serie intima spelningar. Som vi har längtat!