• Meny
  • Biljetter19

Mia Skäringer

24 - 25 nov - Ericsson Globe
Pris: 250-635 kr
mia_sthlm_500x250px_3_180323.jpg
vitruta_250x250.jpg
vitruta_250x250.jpg

Mia Skäringer kommer med turnén "Avig Maria - No more fucks to give!" till Ericsson Globe i Stockholm lördagen den 24 och söndagen den 25 november, 2018. Föreställningen handlar om att äga sig själv och vara kvinna på sina egna villkor. Köp biljett!

Kuriosa om Mia Skäringer

I höst är det fyra år sedan Mia Skäringer var på turné med ”Avig Maria – och sångerna jag gråtit till” som sågs och älskades av fler än 60.000 besökare samt rosades i media. Den 24 november är det äntligen dags för Skäringer att inta scenen igen, nu med en rejält uppdaterad version av tidigare föreställning och med namnet ”Avig Maria – No more fucks to give”. Dessutom följer både Tabita och Gulletussan med även den här gången!

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

American Express Kortmedlem

På Ericsson Globe har du egen entré - American Express Fast Track. Den hittar du vid ingång 4,5. Förmånen gäller dig och ditt sällskap mot uppvisade av ditt Kort. Som Centurion och Platinum-medlem har du även access till American Express Invites Lounge som du hittar i Ericsson Globe. Här bjuder vi på varsitt glas Taittinger. Platserna i loungen måste förbokas hos American Express Lifestyle på [email protected]

 

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

24 november
17.30
 Entré 2 öppnar för Warm Up i Taqueria
18.00 American Express Fast Track öppnar, entré 4,5
18.30 Entré 4 & 6 öppnar
20.00 Föreställningen startar
Ca 22.30 Föreställningen slutar

25 november
16.30 Entré 2 öppnar för Warm Up i Taqueria
17.00 American Express Fast Track öppnar, entré 4,5
17.30 Entré 4 & 6 öppnar
19.00 Föreställningen startar
Ca 21.30 Föreställningen slutar

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Den 24 november
Missa inte Warm Up i Taqueria

Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 17.30 och fram tills dess att föreställningen sätter igång kör vi Warm Up i Taqueria, Entré 2, där Ajasireng Jawla spelar skivor. Ta något att dricka och kom i rätt stämning! 

Den 25 november
Missa inte Warm Up i Taqueria

Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 16.30 och fram tills dess att föreställningen sätter igång kör vi Warm Up i Taqueria, Entré 2, där Charlotte Norman spelar skivor. Ta något att dricka och kom i rätt stämning! 

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Ryggsäckar samt väskor större än 40x40x20 cm, paraplyer, flaskor, mat och dryck får inte tas med in.
 
Garderob & effektförvaring
Häng in din jacka eller mindre väska i garderoben för att maximera din upplevelse. Garderob finns i anslutning till entrén. Den kostar 50 kr, och då får du öronproppar på köpet. Det finns också en effektförvaring i entré 5 där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! 

Taqueria 
På nya restaurangen Taqueria är maten lika viktig som känslan. Här bjuds du in till en avslappnad och enkel upplevelse i en livlig miljö. Dela, plocka och njut av mexikansk mat i alla dess former, sharing is caring! Tänk på att boka bord.

The American Bar
Här erbjuder vi en avslappnad och läcker miljö, för att njuta en bit mat och något gott att dricka! Härliga välkända smaker möter det lite modernare köket. För att vara säker på att få plats, tänk på att boka bord.

Restaurangen öppnar normalt två timmar innan evenemanget, om inget annat anges.

Grand Escalier
Stureplans franska pärla - nu också i Ericsson Globe! Här förbeställer och förbetalar du din middag i lugn och ro inför ditt besök hos oss. Köket har inspirerats av de klassiska franska smakerna. För att garantera din reservation i Grand Escalier behöver vi få in din beställning och betalning senast 2 arbetsdagar innan evenemanget, så tänk på att boka bord

Biljetter

Ordinarie biljetter

Pris: 250-635 kr