• Meny
  • Biljetter18

Metallica

#jagvarhär #stockholmlive

5 - 7 maj - Ericsson Globe
Pris: 520-985 kr

Hårdrocksjättarna Metallica kommer med sin ”WorldWired Tour” till Ericsson Globe i Stockholm för hela två konserter den 5 och 7 maj, 2018. Köp din biljett på AXS.com!

Support: norska Kvelertak

Personliga biljetter
Enligt önskemål från Metallica gäller personliga biljetter på denna konsert.

Besökarens/köparens namn står på biljetterna (max 4 biljetter per köp vid ordinarie biljettsläpp). Efter genomfört köp kan namnet inte ändras. Om bokningen gäller flera biljetter kommer det att stå samma namn på samtliga biljetter – i detta fall måste samtliga personer i bokningssällskapet gå genom biljettkontrollen samtidigt som köparen (det namn som står på biljetterna).

Köparen (det namn som står på biljetterna) ska ha med sig giltig ID-handling då stickprov där ID kontrolleras kommer att ske vid biljettkontrollen. Personen vars namn står på biljetterna måste vara en av personerna i bokningssällskapet.

Det namn som AXS-kontot är registrerat i, och som används vid köpet, är det namn som per automatik hamnar på biljetterna. Maxantalet är 4 biljetter per köp/konsert. Det innebär att det är möjligt att köpa fyra biljetter till båda konserterna.

warmup_695x100.jpg

Missa inte Warm Up i Annexet

Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från att vi öppnar dörrarna kl 17.30 och fram tills dess att konserten sätter igång kör vi Warm-Up i Annexet, Entré 2, där Erik Ellenfors & Jacob Lehman spelar skivor så att vi kommer i form. Ta något att dricka, sjung högt och kom i rätt stämning! Åldersgräns: 20 år.

Hungrig? Det är lugnt, i Warm-Up Zone har ni tillgång till en speciellt komponerad Metallica-meny under hela kvällen!

Starta kvällen på bästa sätt
Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.
nyhetsbrevspuff_695x100.gif
Om konserten
Ja, det stämmer, Metallica kommer till Sverige för två konserter nästa år! Idag presenterar de Europadelen av sin ”WorldWired Tour” som de är ute på just nu. Turnén följer släppet av succéalbumet ”Hardwired… To Self-Destruct” från i höstas och landar i Stockholm för två konserter i Ericsson Globe den 5 och 7 maj 2018. 

I varje köpt biljett, via auktoriserad återförsäljare, ingår ett digitalt eller fysiskt ex av senaste albumet ”Hardwired… To Self-Destruct”. Information om hur du får albumet ges i bekräftelsemailet du får när du köpt din biljett, där kommer också info ges till alla som redan har albumet och av den anledningen vill ge bort det till någon. Notera att fraktkostnader tillkommer för det fysiska albumet.