• Meny
  • Biljetter28

Melodifestivalen 2022 - Matinégenrep

12 mars - Friends Arena
Pris: 300-895 SEK

Lördagen den 12 mars, 2022 är det dags för Melodifestivalens matinégenrep på Friends Arena! Köp biljett!

Kuriosa om Melodifestivalen 

Inget går att jämföra med den alldeles speciella atmosfär som uppstår på plats när man får uppleva Sveriges största musikfest live. Nerverna, stämningen, applåderna, musiken – som publik är du inte bara åskådare utan också en viktig del av den elektriska stämningen som gör Melodifestivalen så speciell. I år är det Oscar Zia som leder programmet, han har varit både gästprogramledare och själv tävlat tre gånger.

Att se denna färgsprakande matinéföreställning i arenan är en alldeles speciell upplevelse och en fantastisk fest för vuxna och barn. Bästa sättet för de som vill se bidragen först av alla! Förutom matinéföreställningen kan du även uppleva Melodifestivalens Genrep på fredagen och den direktsända Finalen på lördagen.

 

SJ_700x100_festival.jpg

 

Inför Besöket

Hålltider

Uppdateras närmare evenemanget

Hitta till arenan

Närheten till centrala Stockholm gör att du med fördel kan lämna bilen hemma. Läs mer om hur du hittar till Friends Arena!

Övrig information

Hjälp på plats
Vi hjälper dig gärna direkt på plats. Kontakta någon av våra evenemangsvärdar om du har några frågor eller upplever några problem. 

TV-produktion
Vi vill uppmärksamma dig som besökare av Melodifestivalen att detta är en TV-produktion. Det innebär att kameror, fotografer och teknisk utrustning finns inom synfältet från samtliga platser i arenan.

Merchandise
I foajén kan du köpa merchandise som tex ljussnurra, fjäderboa, hörselskydd eller t-shirts. 

Fotografering 
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.

Biljetter
Alla måste ha en giltig biljett för att komma in i arenan, oavsett ålder. 

Dela din upplevelse med oss!

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 300-895 SEK

Barnpriser finns!

Rullstolsplatser

PRIS: 695 SEK

Barnpriser finns

Stjärnpaketet

PRIS: 1715 SEK

- Sittplats inom de fyra populära raderna närmast scen
- Laminerad biljett att spara som minne av kvällen
- Early Entry insläpp – var bland de första in i arenan!
- Guidad visning av scenen med fototillfälle
- Merchandisegåva 
- VIP-entré
- 1 garderobsbiljett
- Personal som tar emot er på plats

Information om entré, insläppstid mm kommer mailas till dig några dagar innan showen, så var noga med att ange en mailadress som arrangören kan nå dig på!