• Meny
  • Biljetter28

Melodifestivalen 2022 - Final

12 mars - Friends Arena

Lördagen den 12 mars, 2022 är det dags för Melodifestivalens Final på Friends Arena! Nu ska de bidrag som tagit sig vidare från deltävlingarna tävla om att bli Sveriges bidrag till Eurovision Song Contest. Köp biljett!

Kuriosa om Melodifestivalen 

Inget går att jämföra med den alldeles speciella atmosfär som uppstår på plats när man får uppleva Sveriges största musikfest live. Nerverna, stämningen, applåderna, musiken – som publik är du inte bara åskådare utan också en viktig del av den elektriska stämningen som gör Melodifestivalen så speciell. I år är det Oscar Zia som leder programmet, han har varit både gästprogramledare och själv tävlat tre gånger.

Vi ser fram emot en färgsprakande finalshow med musik, fest och en spännande röstning när vinnaren av Melodifestivalen 2022 ska koras. Förutom den tv-sända finalen på lördag kväll finns även chansen att se finalen före alla andra på fredagens genrep eller lördagens matinéföreställning

 

SJ_700x100_festival.jpg

För ett tryggt och säkert evenemang
För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder såsom vaccinationsbevis eller bärande av ansiktsmask kan komma att vidtas. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och arenans hemsida vad som gäller då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.

Inför Besöket

Hålltider

Uppdateras närmare evenemanget

Övrig information

Hjälp på plats
Vi hjälper dig gärna direkt på plats. Kontakta någon av våra evenemangsvärdar om du har några frågor eller upplever några problem. 

TV-produktion
Vi vill uppmärksamma dig som besökare av Melodifestivalen att detta är en TV-produktion. Det innebär att kameror, fotografer och teknisk utrustning finns inom synfältet från samtliga platser i arenan.

Merchandise
I foajén kan du köpa merchandise som tex ljussnurra, fjäderboa, hörselskydd eller t-shirts. 

Fotografering 
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.

Garderob
Obligatorisk garderob för parkettgäster.

Biljetter
Alla måste ha en giltig biljett för att komma in i arenan, oavsett ålder. 

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Hitta till arenan

Närheten till centrala Stockholm gör att du med fördel kan lämna bilen hemma. Läs mer om hur du hittar till Friends Arena!

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 395-1345 SEK

Rullstolsplatser

PRIS: 895 SEK

VIP-paketet inkl mat

PRIS: 3.016 SEK

- VIP entré 
- Sittplats på läktare 2 
- En middagsbuffé 
- Två enheter dryck (öl, vin, alkoholfritt)
- Värdar som tar hand om er på plats

Information om entré, insläppstid mm kommer mailas till dig några dagar innan showen, så var noga med att ange en mailadress som vi kan nå dig på!

Stjärnpaketet

PRIS: 2495 SEK 

- Sittplats inom de fyra populära raderna närmast scen
- Laminerad biljett att spara som minne av kvällen
- Early Entry insläpp – var bland de första in i arenan!
- Guidad visning av scenen med fototillfälle
- Merchandisegåva 
- VIP-entré
- 1 garderobsbiljett
- Personal som tar emot er på plats

Information om entré, insläppstid mm kommer mailas till dig några dagar innan showen, så var noga med att ange en mailadress som arrangören kan nå dig på!

Green Room-paketet

PRIS: 1995 SEK

- Sittplats på de eftertraktade platserna kring Green Room.
- Laminerad biljett att spara som minne av kvällen
- Early Entry insläpp – var bland de första in i arenan!
- VIP-entré
- 1 garderobsbiljett
- Personal som tar emot er på plats

Information om entré, insläppstid mm kommer mailas till dig några dagar innan showen, så var noga med att ange en mailadress som arrangören kan nå dig på!