• Meny
  • Biljetter17

MC Mässan

25 - 27 jan - Friends Arena
Pris: 60-200 SEK
  • 25 jan., kl TBA
  • 26 jan., kl TBA
  • 27 jan., kl TBA

Kom och upplev Sveriges största mc-mässa med allt inom motorcykel, moped och atv. Uppvisningar, tävlingar, testbanor och mycket mer när MC Mässan landar i Friends Arena i Stockholm 25-27 januari, 2019. Köp biljett!

Kuriosa om MC Mässan

Det spelar ingen roll om du inte har ett körkort för motorcykel, men är lite så där hemligt sugen på att ta ett, besöker MC Mässan för nionde gången i rad eller anser att du är en ny och vassare stuntrider än de som uppträder under mässan, så är Friends Arena den 25, 26 och 27 januari platsen för dig.

Då river vi upp fotbollslandslagets gräsmatta och flyttar dit alla nya moped- och MC-modeller och vi lastar in tonvis med de senaste tillbehören. Vi låter som vanligt de bästa svenska stuntriders visa vad de går för på både ett och två hjul. I princip allt du vill och behöver se eller veta för oss på två hjul. Vad mer kan du önska dig?

Just det, årets höjdpunkt. Vi skulle inte kunna ha sagt det bättre själva! Välkommen till MC-mässan 25-27 januari 2019.

Inför Besöket

clock icon.png

Hålltider

Här uppdaterar vi tider när vi närmar oss evenemanget

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats!

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! 

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 60-200 SEK