• Meny
  • Biljetter19

Marcus & Martinus

#jagvarhär

16 - 17 feb - Ericsson Globe
Pris: 395-795 SEK

Dagarna 16 & 17 februari 2018 intar de norska succétvillingarna Marcus & Martinus världens största sfäriska byggnad, Ericsson Globe i Stockholm. Köp biljett på AXS.com!

Support: Anis Don Demina

Frågor & svar inför ditt besök

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna inför konserterna med Marcus och Martinus. Läs mer!

Det är inte tillåtet att börja köa innan kl 07:00 på evenemangsdagen.

Särskilda villkor för Meet & Greet-paket

Funderar du på att köpa ett Meet & Greet-paket? Alla barn under 12 år måste ha sällskap av en vuxen under M&G och föräldern måste också ha en M&G-biljett. Läs igenom vilka villkor som gäller här!

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om Marcus & Martinus

Över 400 miljoner streams mellan Spotify och iTunes, 380 miljoner views på YouTube och 1,1 miljoner följare på Instagram talar sitt tydliga språk. 

I september släpptes nya singeln ”Make You Believe In Love” som är producerad av Red One (Lady Gaga, Jason Derulo, One Direction, Nicki Minaj och Jennifer Lopez).

Förra turnén "Together Tour" var en stor succé med över 500 000 besökare.

Mer Information

Åldersgräns

Sittplatser: Ingen åldersgräns
Golden Circle: 12-årsgräns
Alla barn under 12 år måste ha sällskap av en vuxen under M&G och föräldern måste också ha en M&G-biljett.

16 februari - Tider

- 18.00: Entréer öppnar
- 19:00: Förband
- 20.00 ca: Konserten startar
- 21.30 ca: Konserten slutar

17 febrarui - Tider

- 17.30: Entréer öppnar
- 19:00: Förband
- 20.00 ca: Konsert startar
- 21:30 ca: Konserten slutar

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Mat, godis och dryck utifrån får inte heller tas med in i arenan. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel

I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

*Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Pressackreditering

Förfrågningar - med artistens namn samt pressbiljett eller fotopass i ämnesraden - skickas till [email protected].

Arrangör: Live Nation