• Meny
  • Biljetter22

Marcus & Martinus

#jagvarhär

11 feb. - Ericsson Globe
Köp biljett
Powered by AXS.com
Pris: 325-500 kr
  • 11 feb., kl 14.00
  • 11 feb., kl 20.00

Lördagen den 11 februari 2017 intar de norska succétvillingarna Marcus & Martinus världens största sfäriska byggnad, Ericsson Globe i Stockholm. Köp biljett på AXS.com!

Vi rekommenderar att du i första hand köper biljetter online. Vill du köpa biljetter på plats i vår biljettkassa, gäller endast kortbetalning! 

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa
De 14-åriga tvillingarna från lilla byn Trofors i Norge har på kort tid blivit stora familjefavoriter här i Sverige. Hitsingeln ”Elektrisk” har sålt platina och musikvideon har snart 25 miljoner visningar på YouTube. I våras släppte killarna tre nya låtar på engelska: ”Girls” featuring Madcon, "Heartbeat”, ”I Don’t Wanna Fall In Love”, och den 29 juli släpptes senaste singeln "Light It Up" featuring Samantha J.

Killarna gjorde stor succé när de gästade TV-showerna Allsång på Skansen och Sommarkväll med Rickard Olsson. De orsakade publikkaos både på Liseberg och Gröna Lund tidigare i sommar. Det faktum att SVT avbokade killarnas medverkan i TV-programmet Sommarlov på grund av det stora publiktrycket är ett tydligt kvitto på poptvillingarnas storhet i Sverige.

 

 

 

 

 

Mer Information

VIKTIGT!
Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Åldersgräns
12-årsgräns för ståplatsbiljetter av säkerhetsskäl. Vår rekommendation är att barn mellan 12 och 16 år med ståplatsbiljetter bör vara i vuxet sällskap.

Ingen åldersgräns på sittplats. Vår rekommendation är att barn under 12 år bör vara i vuxet sällskap.

Kvällens cirkatider
Entréer:
Konsertstart:
Slut:

Starta kvällen på bästa sätt
Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Pressackreditering
Förfrågningar - med artistens namn samt pressbiljett eller fotopass i ämnesraden - skickas till [email protected].

Arrangör: Live Nation

Köp biljett
Powered by AXS.com
  • 11 feb., kl 14:00
  • 11 feb., kl 20:00
Ericsson Globe
Pris: 325-500 kr