• Meny
  • Biljetter26

Madness

#JagVarHär #StockholmLive

7 nov - Annexet
Pris: 495 kr

Ska-legenderna i Madness kommer till Annexet och Stockholm Live den 7 november, 2017. Köp biljetter på AXS.com!

Madness är det klassiska bandet som ligger bakom flertal klassiska hits som “House of Fun”, "One Step Beyond", "Our House", "It Must Be Love" och “Baggy Trousers”. 

warmup_695x100.jpg

Missa inte Warm up

Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 17.30 och fram tills dess att konserten sätter igång spelar Erik Glaad skivor på Warm-Up i American Bar, Entré 6. Ta något att dricka, sjung högt och kom i rätt stämning! Glöm inte att stretcha!

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om Madness

Ska-legenderna i Madness återvänder till Sverige med ett nytt album i resväskorna. Det brittiska bandet med hits som "Our House" och "It Must Be Love" har spelat världen över sedan starten på 70-talet. Nu återvänder sexmanna-bandet till Sverige för en konsert, på Annexet i Stockholm, den 7 november.

Mer Information

Åldersgräns*
13 år

Kvällens cirkatider
- 17.30: Entré 6 öppnar för Warm Up
- 19.30: Konsertstart
- 22.30 ca: Konserten slutar

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Pressackreditering
Förfrågningar - med artistens namn samt pressbiljett eller fotopass i ämnesraden - skickas till [email protected].

*Om åldersgräns
Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Live Nation