• Meny
  • Biljetter25

LITTLE MIX

#jagvarhär

6 juni - Annexet
Pris: 410 kr

En av världens största popgrupper, Little Mix, kommer till Annexet i Stockholm med sin "The Glory Days Tour 2017" den 6 juni. Köp din biljett på AXS.com!

Support: The Vamps

Unika popgrupper som Little Mix dyker inte upp så ofta. Gruppen blir större och mer vågade för varje nytt album - och den kommande turnén kommer att bli något alldeles fantastiskt. 

Starta kvällen på bästa sätt
Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

​#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa
Med deras nya album "Glory Days" - och den vågade singeln "Shout Out To My Ex" - kommer gruppen Little Mix bara att bli en ännu större akt på den Brittiska och Europeiska pophimlen. Med hits som "Move", "Wings" och "Black Magic" - varav den senare blev gruppens tredje listetta i UK med tre veckor på toppen av listan under sommaren - har bidragit till att tjejerna har nått över 1 miljard (!) views på YouTube/Vevo världen över. Förutom det har gruppen turnerat i UK, Australien, Japan och USA - där debutalbumet slog ett försäljningsrekord som Spice Girls tidigare hade i över två årtionden.

På många sätt var det dock deras tredje album, "Get Weird" från 2015, som blev det riktiga genombrottet för gruppen. Albumet landade direkt på en andraplats på albumlistan och spenderade resten av året på topp-10. I augusti 2016 hade skivan blivit det bäst säljande albumet i gruppens karriär. Ett album som fortfarande ligger i toppen av listor världen över! 

Vi längtar efter att få välkomna gruppen till Sverige på nationaldagen - den 6 juni!