• Meny
  • Biljetter23

LITTLE MIX

#jagvarhär

6 juni - Annexet
Pris: 410 kr

En av världens största popgrupper, Little Mix, kommer till Annexet i Stockholm med sin "The Glory Days Tour 2017" den 6 juni. Köp din biljett på AXS.com!

Support: The Vamps

Unika popgrupper som Little Mix dyker inte upp så ofta. Gruppen blir större och mer vågade för varje nytt album - och den kommande turnén kommer att bli något alldeles fantastiskt. 

Starta kvällen på bästa sätt
Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

​#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa
Med deras nya album "Glory Days" - och den vågade singeln "Shout Out To My Ex" - kommer gruppen Little Mix bara att bli en ännu större akt på den Brittiska och Europeiska pophimlen. Med hits som "Move", "Wings" och "Black Magic" - varav den senare blev gruppens tredje listetta i UK med tre veckor på toppen av listan under sommaren - har bidragit till att tjejerna har nått över 1 miljard (!) views på YouTube/Vevo världen över. Förutom det har gruppen turnerat i UK, Australien, Japan och USA - där debutalbumet slog ett försäljningsrekord som Spice Girls tidigare hade i över två årtionden.

På många sätt var det dock deras tredje album, "Get Weird" från 2015, som blev det riktiga genombrottet för gruppen. Albumet landade direkt på en andraplats på albumlistan och spenderade resten av året på topp-10. I augusti 2016 hade skivan blivit det bäst säljande albumet i gruppens karriär. Ett album som fortfarande ligger i toppen av listor världen över! 

Vi längtar efter att få välkomna gruppen till Sverige på nationaldagen - den 6 juni!

Mer Information

Åldersgräns*
Ingen åldersgräns på detta evenemang.

Kvällens cirkatider
17:30 – Entré 2 öppnar för Warm Up
19:30 – Showstart
Ca 22:00 – Slut

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

*Om åldersgräns
Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Live Nation