• Meny
  • Biljetter25

Lights Festival

#jagvarhär #stockholmlive

11 feb - Annexet
Pris: 580-890 kr

Lights Festival kommer och lyser upp Annexet den 11 februari 2017! Köp din biljett på AXS.com.

Kvällens line-up: Hardwell, Blasterjaxx, Brohug, Dannic & Sharks.

INFO TILL ALLA MED STANDARDBILJETT 
För att ta med din kompis in måste du först gå till biljettkassan och när du visar upp din standardbiljett får du en gästbiljett. När biljetten väl är inskannad till evenemanget kan du alltså inte hämta ut någon gästbiljett! Biljettkassan är öppen till ca 23.00 på lördag!

Lights signum är att ta nattklubbskänslan med musiken, sällskapet och dansen till en helt ny nivå med ett unikt dansgolv. Med hjälp av svenska och internationella DJ:s i världsklass kommer Lights lysa upp i den mörka, svenska vintern.

Starta kvällen på bästa sätt
Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.
nyhetsbrevspuff_695x100.gif
Kuriosa
Lights, eller November Lights, som festivalen tidigare hette arrangerades för första gången 2013 och blev då Sveriges första inomhusfestival för elektronisk dansmusik. Lights är en systerfestival till Summerburst Festival, och den elektroniska musiken står i fokus även här men är av det något hårdare slaget. 

Festivalens huvudgäst är ingen mindre än den holländska DJ-giganten HARDWELL. Vid 25 års ålder blev han utsedd till världens främsta av DJ Mag och han kom även att bli den yngsta någonsin som vunnit den eftertraktade Top 100 DJ-utmärkelsen, ett pris som han erhöll två år i rad! Hans största hit ”Call me a Spaceman” har spelats mer än 41 miljoner gånger på Spotify och hans ”Wake up Call” och ”Off the Hook” har spelats otaliga gånger på dansgolv världen över.