• Meny
  • Biljetter19

Ms. Lauryn Hill

10 dec - Hovet
Pris: 710-810kr
LaurynHill2018_StockholmLive_1000x500px.jpg

Ms. Lauryn Hill intar Hovet i Stockholm med turnén The Miseducation of Lauryn Hill 20th Anniversary Tour den 10 december, 2018. Köp biljett!

Support: IAMDBB 

Kuriosa om Lauryn Hill

"Doo Wop (That Thing)" och "Everything Is Everything" är bara två av 14 spår från en av musikhistoriens absolut viktigaste album. Grammy-belönade "The Miseducation of Lauryn Hill" är inte bara en av de mest hyllade solodebuterna genom tiderna - det är också ett album som fyller 20 år i år. Det firar världsstjärnan Ms. Lauryn Hill med en världsturné - som gör ETT stopp i Sverige.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

 

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

- 17.30: WarmUp i Legends Bar (Ericsson Globe entré 1)
- 18.30: Hovets entré 11 & 13 öppnar
- 19.30: Konserten startar med IAMDBB
- 23.20 (ca): Konserten slutar

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Missa inte Warm Up!

Det är viktigt att värma upp ordentligt innan konsert! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 17.30 och fram tills dess att konserten sätter igång kör vi Warm Up i Legends Bar, Ericsson Globe entré 1 i anslutning till Hovet, där Oscar Högberg spelar skivor. Ta något att dricka och kom i rätt stämning! Vi rekommenderar även att ta en bit att äta på Hovets egna pizzeria, Pizza-Zone!

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Ryggsäckar samt väskor större än 40x40x20 cm, paraplyer, flaskor, mat och dryck får inte tas med in. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under vanliga frågor.
 
Garderob & effektförvaring
Häng in din jacka eller mindre väska i garderoben för att maximera din upplevelse. Garderob finns i anslutning till entrén, den kostar 50:- och då får du öronproppar på köpet. Det finns också en effektförvaring i Ericsson Globes entré 2 där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet!

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Kom och ät en bit mat på Hovets egna pizzeria, Pizza-Zone! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 710-810 kr
Inkl serviceavgift