• Meny
  • Biljetter19

LADY GAGA TVINGAS STÄLLA IN RESTEN AV SIN TURNÉ

#jagvarhär #stockholmlive

15 feb - Ericsson Globe
Pris: 450-1175 kr

​LADY GAGA TVINGAS STÄLLA IN RESTEN AV SIN TURNÉ – INKLUSIVE SVERIGEKONSERTEN 15 FEBRUARI

Vi, tillsammans med arrangören Live Nation, är väldigt ledsna att behöva meddela att Lady Gaga lider av allvarlig smärta som påverkar hennes möjlighet att framträda live. Som ett resultat av detta tvingas Lady Gaga ställa in de resterande 10 konserterna på Europadelen av Joanne World Tour. Detta innebär att även Sverigekonserten i Ericsson Globe den 15 februari tyvärr är inställd.

Den 2 februari, med starkt stöd från sitt medicinska team, tog Lady Gaga det väldigt tuffa beslutet att genast avsluta turnén. Hon är extremt ledsen och djupt bedrövad över att hon inte kan spela för sina europeiska fans, som så tålmodigt har väntat på henne.

Hon tas nu om hand av medicinska experter som jobbar nära henne så att hon ska kunna spela för sina fans under åren som kommer.

Köpta biljetter återlöses via respektive inköpsställe från och med tisdag 6 februari fram till den 15 mars. Biljetter köpta på AXS.com återlöses automatiskt. Normalt tar det 7 - 10 bankdagar innan saldot syns på ditt konto igen. (Tack för ditt tålamod!)

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om Lady Gaga

Lady Gaga, som både vunnit Grammys och Golden Globe samt nominerats till en Oscar, är en helt unik artist. Hon har sålt över 30 miljoner album och 150 miljoner singlar, vilket gör henne till en av de bäst säljande artisterna genom tiderna. Utöver dessa imponerande siffror är hon en av de mest drivande krafterna i sociala medier, med hundratals miljoner följare i sina olika kanaler. 

Detta blir stjärnans första konsert i Sverige sedan hösten 2014 och vi är enormt stolta över att nu 3 år senare få hälsa en av vår tids absolut största popstjärnor tillbaka till Sverige!