• Meny
  • Biljetter23

La La Land in Concert

#jagvarhär #stockholmlive

25 okt - Annexet
Pris: 495-795 kr

Den 25 oktober, 2017 kan "La La Land" upplevas på en jätteduk i Annexet med musiken framförd på plats av Stockholm Concert Orchestra under ledning av finsk-amerikanske dirigenten Erik Ochsner. Köp din biljett på axs.com!

La La Land in Concert flyttas till Annexet

Nu är det klart att La La Land in Concert av produktionstekniska skäl byter lokal från Ericsson Globe till Annexet. Köpta biljetter gäller även på Annexet. 

Starta kvällen på bästa sätt

Ladda inför evenemanget på allra bästa sätt genom att äta en god bit mat i American Bar. Vi erbjuder en avslappnad och läcker miljö, där gamla kända smaker möter det lite modernare köket. För att vara säker på att få plats, tänk på att boka bord! Här hittar du menyn.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om La La Land in Concert

I början av mars tillkännagav filmbolaget Lionsgate att de tar ”La La Land” på världsturné med en livs levande symfoniorkester. Premiären sker på Memorial Day i ikoniska Hollywood Bowl. Turnén fortsätter sedan genom USA och därefter till bland annat Mexiko, Kanada, Stor­britannien, Italien, Schweiz, Turkiet och Sverige.

"Genom att behålla den inspelade sången av Emma Stone, Ryan Gosling och John Legend och blanda den med musiker som spelar live har vi möjlighet att erbjuda en unik konsertupplevelse som blir en hybrid av film, inspelad sång och en stor symfoniorkester" säger konsertens regissör Richard Kraft.

Mer Information

Kvällens cirkatider

- 17.30: Entré 6 öppnar för Warm Up i American Bar
- 19.30: Showstart Akt 1 
Föreställningen innehåller paus
- 22.00 ca: Showen slutar 

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel

I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Arrangör: Shownight