• Meny
  • Biljetter25

KISS

#jagvarhär

6 maj - Tele2 Arena
Pris: 525-1035 kr

Nu står det klart att KISS, som är ett av världens mest inflytelserika band genom tiderna, kommer till Tele2 Arena i Stockholm den 6 maj, 2017. Köp din biljett på AXS.com!

Support: RavenEyeHeavy Tiger

Starta kvällen på bästa sätt
Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord. I West Corner Lounge kan du både äta och dricka före och under konserten. 

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif
Kuriosa
Med över 40 år på nacken och med 100 miljoner sålda album fortsätter legenden KISS att växa från generation till generation. Ett band som har satt sitt spår i musikhistorien efter att de exploderade in på musikscenen på 1970-talet – det finns ett ”före KISS” och ett ”efter KISS”. Deras livekonserter innebar ett helt nytt sätt att uppleva musik; pyroteknik, ljusshow och rykande gitarrer är bara en liten del av anledningen till deras rykte som världens bästa liveband.

Senast bandet var i Sverige 2013 hade de nyligen släppt sitt tjugonde album ”Monster” och nu spekuleras det vilt om ett tjugoförsta är på väg eller ej – oavsett – KISS är KISS. Det känns stort att nu kunna bekräfta att Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer och Tommy Thayer äntligen är tillbaka!