• Meny
  • Biljetter23

KISS

#jagvarhär

6 maj - Tele2 Arena
Pris: 525-1035 kr

Nu står det klart att KISS, som är ett av världens mest inflytelserika band genom tiderna, kommer till Tele2 Arena i Stockholm den 6 maj, 2017. Köp din biljett på AXS.com!

Support: RavenEyeHeavy Tiger

Starta kvällen på bästa sätt
Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord. I West Corner Lounge kan du både äta och dricka före och under konserten. 

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif
Kuriosa
Med över 40 år på nacken och med 100 miljoner sålda album fortsätter legenden KISS att växa från generation till generation. Ett band som har satt sitt spår i musikhistorien efter att de exploderade in på musikscenen på 1970-talet – det finns ett ”före KISS” och ett ”efter KISS”. Deras livekonserter innebar ett helt nytt sätt att uppleva musik; pyroteknik, ljusshow och rykande gitarrer är bara en liten del av anledningen till deras rykte som världens bästa liveband.

Senast bandet var i Sverige 2013 hade de nyligen släppt sitt tjugonde album ”Monster” och nu spekuleras det vilt om ett tjugoförsta är på väg eller ej – oavsett – KISS är KISS. Det känns stort att nu kunna bekräfta att Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer och Tommy Thayer äntligen är tillbaka!

Mer Information

Åldersgräns*
Ingen åldersgräns på detta evenemang.

Kvällens cirkatider
17:30 - Entréer öppnar
19:10 - Första band på scen
Ca 23:00 - Slut

Effektförvaring
Effektförvaring i entré 6. 

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Pressackreditering
Förfrågningar - med artistens namn samt pressbiljett eller fotobiljetter i ämnesraden - skickas till [email protected].

Arrangör: Live Nation