• Meny
  • Biljetter24

KICK-OFF Ericsson Globe

#jagvarhär #stockholmlive

29 aug - Ericsson Globe
Köp biljett
Powered by AXS.com
Pris: 95-595 kr

Den 29 augusti, 2017 kommer "KICK-OFF Ericsson Globe" till Stockholm Live. Kom och inspireras av Aron Anderson som delar med sig av verktyg och kunskap för att kunna hitta inre motivation och drivkraft. Köp din biljett på AXS.com!

KICK-OFF Ericsson Globe 

Denna föreläsning riktar sig till ALLA som vill få en bra start på något. Det kan vara elit-/ungdomslaget som står inför en ny säsong, eller en arbetsplats eller skola som vill komma igång efter semestern. Eller en förälder som vill ge sin ungdom motivation och perspektiv på tillvaron – eller tvärtom. 

KICK-OFF Ericsson Globe är ett initiativ av Aron Anderson till förmån för Barncancerfonden.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif
Kvällens innehåll

Föreläsning med Aron Anderson
I denna inspirerande föreläsning lär Aron Anderson dig att skapa målbilder och hitta din inre motivation/drivkraft, men också att få nya perspektiv på tillvaron och verktyg att hantera hinder i vardagen. 

Uppträdande av svensk musikelit
Några av Sveriges hetaste artister finns med på scenen denna kväll, namnen presenteras löpande. I dagsläget är det klart med uppträdande från Danny Saucedo och Boris René.

Mingel i foajéerna
Möt och samtala med flera personer som har lyckats inom en rad områden: idrottsstjärnor, musiker, företagare, bloggare med flera. Alla finns tillgängliga för en pratstund i foajéerna före och efter föreläsning/uppträdande.