• Meny
  • Biljetter23

KICK-OFF Ericsson Globe 2017

#jagvarhär #stockholmlive

29 aug - Ericsson Globe
Pris: 95-595 kr

KICK-OFF Ericsson Globe 2017

En kväll med Danny Saucedo, Boris René & Aron Anderson

Den 29 augusti, 2017 kommer "KICK-OFF Ericsson Globe" till Stockholm Live. Kom och inspireras av Aron Anderson som delar med sig av verktyg och kunskap för att kunna hitta inre motivation och drivkraft. Köp din biljett på AXS.com!

KICK-OFF Ericsson Globe riktar sig till ALLA som vill ha en motivationskick, en fantastisk kväll med insikt om möjligheter blandat med musik!

KICK-OFF Ericsson Globe är ett initiativ av Aron Anderson till förmån för Barncancerfonden.

Kvällens cirkatider

17:30 - Entré 2 & 4 öppnar
19:00 - Showstart
Ca 21:15 - Slut

nyhetsbrevspuff_695x100.gif
Kvällens innehåll

Föreläsning med Aron Anderson

I denna inspirerande föreläsning lär Aron Anderson dig att skapa målbilder och hitta din inre motivation/drivkraft, men också att få nya perspektiv på tillvaron och verktyg att hantera hinder i vardagen. 

Uppträdande av svensk musikelit

Några av Sveriges hetaste artister finns med på scenen denna kväll, namnen presenteras löpande. I dagsläget är det klart med uppträdande från Danny Saucedo och Boris René.

Mingel i foajéerna

Möt och samtala med flera personer som har lyckats inom en rad områden: idrottsstjärnor, musiker, företagare, bloggare med flera. Alla finns tillgängliga för en pratstund i foajéerna före och efter föreläsning/uppträdande.

Mer Information

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.