• Meny
  • Biljetter29

Khruangbin

9 apr - Annexet
Pris: 465 SEK + serviceavgift

Texastrion Khruangbin kommer till Annexet den 9 april, 2022. Köp biljett!

Kuriosa om Khruangbin

Träffar du någon som påstår att ekvationen överjordiskt cool och kommersiellt framgångsrik är omöjlig, kan du alltid peka på Khruangbin. Den smärtsamt svängiga Texastrion har nämligen lyckats med något så sällsynt som att skapa en unik mix av musik du förmodligen aldrig hört – outforskad funk, pop, rock, psykedelia och dub från världens alla hörn – och samtidigt lyckats ta sig till de riktigt stora scenerna. Allt utan att vika en tum från sin konstnärliga vision. Gitarristen Mark Speer, basisten Laura Lee och trummisen Donald Johnson samspelar med en nästan kosmisk lyhördhet när de klär sin sparsmakat, svala funk med influenser från hela världen. Aldrig duktigt, alltid medryckande.

 

Den extraordinära debuten ’The Universe Smiles Upon You’ (2015) var influerad av 60- och 70-tals samlingar av pop, rock och funk från sydöstra Asien och introducerade världen för Khruangbin. Uppföljaren ’Con Todo El Mundo’ (2018) blickade mot mellanöstern, i synnerhet Iran, och cementerade bandets status som ett av samtidens mest intressanta rockband. Med tredje albumet ’Mordechai’ (2020) är också det framför allt en instrumental odyssé men denna gång har också bandet adderat drömska, repetitiva sångslingor såsom på souliga ’Time (You and I)’. Den 9 april kommer världens kanske coolaste band till Annexet i Stockholm och det, det vill ni inte missa.
 

SJ_700x100_festival.jpg

För ett tryggt och säkert evenemang
För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder såsom vaccinationsbevis eller bärande av ansiktsmask kan komma att vidtas. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och arenans hemsida vad som gäller då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

 

Inför Besöket

Ladda ner Stockholm Live-appen

Hämta och hantera dina digitala biljetter, få senaste nytt och all information om evenemanget!
Läs mer och ladda ner appen här

Hålltider

Tider uppdateras närmare evenemanget.

Notera att det inte är tillåtet att köa innan kl 07:00 på evenemangsdagen.

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Praktisk info

Uppdateras närmare evenemanget

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Kommande evenemang

Konserter, sport, esport eller stand up? Läs mer om kommande evenemang i våra arenor Avicii Arena, Friends Arena, Tele2 Arena, Hovet och Annexet här!

Dela din upplevelse med oss

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

FAQ

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar i vår FAQ