• Meny
  • Biljetter20

Khalid

#jagvarhär

1 feb - Annexet
Pris: 420 kr

Khalid kommer till Annexet i Stockholm den 1 februari, 2018. Köp biljett på AXS.com!

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

warmup_695x100.jpg

Missa inte Warm Up!

Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 17.30 och fram tills dess att konserten sätter igång kör vi Warm Up American Bar, entre 6. Ta något att dricka, sjung högt och kom i rätt stämning! Glöm inte att stretcha!

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om Khalid

Efter att ha tillbringat det senaste året med att släppa sitt debutalbum, åkt på en 38 stopp lång USA-turné och  turnérat som support till Lorde, återvänder Khalid ut på vägarna nästa år – denna gång utanför USA:s gränser. Med det platinasäljande debutalbumet “American Teen” i ryggen, ser vi fram emot att bevittna ett av världens just nu mest omtalade genombrott genomföra sin turnépremiär i Stockholm.

Mer Information

Åldersgräns*

Åldersgräns 13 år. 

Kvällens tider

17:30 - Entre 6 öppnar för Warm up i American Bar
20:00 - Konsertstart
22:15 - Ca-tid slut

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Mat, godis och dryck utifrån får inte heller tas med in i arenan. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Arrangör: Maloney Concerts & Luger