• Meny
  • Biljetter20

Kevin Hart

#jagvarhär

6 sep - Ericsson Globe
Pris: 445-695 SEK

På grund av konflikter i artistens kalender, flyttas Kevin Hart: The Irresponsible Tour i Ericsson Globe. Nytt datum för föreställningen är den 6 september. Biljetter köpta till den 18 augusti gäller också till det nya datumet. Om du inte har möjlighet att gå på föreställningen den 6 september erbjuds du återlösen av biljetten fram till och med den 16 mars 2018 via respektive inköpsställe.

Det går inte annat än att älska Kevin Hart – den lille komikern med det stora hjärtat. I början av sin karriär blev Kevin Hart ofta utbuad från scenen; nu är han är en av vår tids mest omtyckta och framgångsrika komiker. 

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Om Kevin Hart

Mångfacetterande Kevin Hart är inte bara komiker utan vi har också sett honom i filmer som Five Year Engagement, Little Fockers, The 40 Year Old Virgin, Central Intelligence och nu senast i Jumanji: Welcome to the Jungle, sida vid sida med skådespelare som Robert DeNiro, Ben Stiller, Kate Hudson och Dwayne Johnson.

Första gången Hart var i Sverige uppträdde han på China Teatern som sålde slut på biljetterna, därefter blev det en utsålt Ericsson Globe och en utsåld Malmö Arena. Kevin Hart är just nu ute på en omfattande USA-turné men sin nya föreställning ”The Kevin Hart Irresponsible Tour”. Idag blev det klart att han lägger ytterligare 100 datum till turnén och tar den vidare till Kanada, Australien, Asien och Europa.

Vi är så glada att han kommer tillbaka till oss igen, säger Berang Shahrokni hos arrangören Shownight. Extra kul är att vi i Globen kommer att ha en rund scen så Kevin kommer närmare publiken. 

Mer Information

Åldersgräns*

Ingen åldersgräns

Max antal biljetter

4 per/person

Kvällens cirkatider

Entréer:
Konsertstart:
Slut:

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Mat, godis och dryck utifrån får inte heller tas med in i arenan. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Arrangör: Shownight

 

  • 6 sep, kl 19:30
Ericsson Globe
Pris: 445-695 SEK