• Meny
  • Biljetter25

Kevin Hart

The Irresponsible Tour - OBS NYTT DATUM!

6 sep - Ericsson Globe
Pris: 445-695 kr

På grund av konflikter i artistens kalender, flyttas Kevin Hart: The Irresponsible Tour i Ericsson Globe. Nytt datum för föreställningen är den 6 september. Biljetter köpta till den 18 augusti gäller också till det nya datumet. Om du inte har möjlighet att gå på föreställningen den 6 september erbjuds du återlösen av biljetten fram till och med den 16 mars 2018 via respektive inköpsställe.

Kuriosa om Kevin Hart

Det går inte annat än att älska Kevin Hart – den lille komikern med det stora hjärtat. I början av sin karriär blev Kevin Hart ofta utbuad från scenen; nu är han är en av vår tids mest omtyckta och framgångsrika komiker. 

Mångfacetterande Kevin Hart är inte bara komiker utan vi har också sett honom i filmer som Five Year Engagement, Little Fockers, The 40 Year Old Virgin, Central Intelligence och nu senast i Jumanji: Welcome to the Jungle, sida vid sida med skådespelare som Robert DeNiro, Ben Stiller, Kate Hudson och Dwayne Johnson.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

American Express kortmedlem

På Ericsson Globe har du egen entré - American Express Fast Track. Den hittar du vid ingång 4,5. Förmånen gäller dig och ditt sällskap mot uppvisade av ditt Kort. Som Centurion och Platinum-medlem har du även access till American Express Invites Lounge som du hittar i Ericsson Globe. Här bjuder vi på varsitt glas Taittinger. Platserna i loungen måste förbokas hos American Express Lifestyle på [email protected]

 

Inför Besöket

Hålltider

Kvällens cirkatider

17.30 Entré 6 öppnar för Warm Up i American Bar
18.30 Övriga entréer öppnar
19.30 Föreställningskvällen startar
21.30 ca Föreställningen slutar

OBS! Det är strängt förbjudet att använda kameror eller mobiltelefoner efter att showen har startat.

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats! Vi har en hög säkerhetsnivå på våra evenemang och därför är det mycket viktigt att komma i god tid. Tänk också på att det inte är tillåtet att ta med sig större väskor in i våra arenor. Om du har ytterligare frågor kan du hitta många svar under vanliga frågor.

Mat och dryck

Warm Up i American Bar
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 17.30 och fram tills dess att föreställningen sätter igång kör vi Warm Up i American Bar, Entré 6. Ta något att dricka och kom i rätt stämning!

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

 

Mobil & kameraförbud

Det är strängt förbjudet att använda kameror eller mobiltelefoner efter att showen har startat. Det är alltså förbjudet att spela in, ta bilder med eller utan blixt, ringa samtal, skicka sms eller gå in på sociala medier när föreställningen väl har börjat. Ertappas någon med att göra detta så kommer ni inte att bli varnade först - ni kommer att få lämna lokalen. Köpta biljetter kommer inte att återbetalas.

No cell phones, texting, tweeting, talking, cameras, recording devices of any kind during the show or you will be ejected.

Övrigt

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och kompaktkameran får stanna hemma och det råder strikt mobilförbud under showen. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under vanliga frågor.

Garderob & effektförvaring
Häng in din jacka eller mindre väska i garderoben för att maximera din upplevelse. Garderob finns i anslutning till entrén och kostar 50 kr, då får du öronproppar på köpet. Det finns också en effektförvaring i entré 5 där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan. Tänk på att våra arenor är kontantfria - endast kortbetalning accepteras.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet!

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 445-695 kr
Inkl serviceavgift