• Meny
  • Biljetter11

Katy Perry

WITNESS: The Tour

10 juni - Ericsson Globe
Pris: 395-1100 kr

Den 10 juni, 2018 kommer världsstjärnan Katy Perry med sin WITNESS: The Tour till Ericsson Globe och Stockholm Live. Köp dina biljetter på AXS.com!

Support: Tove Styrke

Kuriosa om Katy Perry - WITNESS: The Tour 

WITNESS: The Tour är Katys första turné sedan den slutsålda 151 konserter långa Prismatic World Tour som avslutades 2015 och som bland annat hyllades av Rolling Stone med orden ”a show to damage retinas and blow minds”. Nu kommer superstjärnan tillbaka till Sverige och Ericsson Globe - äntligen!

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

 

American Express Kortmedlem

På Ericsson Globe har du egen entré - American Express Fast Track. Den hittar du vid ingång 4,5. Förmånen gäller dig och ditt sällskap mot uppvisade av ditt Kort. Som Centurion och Platinum-medlem har du även access till American Express Invites Lounge som du hittar i Ericsson Globe. Här bjuder vi på varsitt glas Taittinger. Platserna i loungen måste förbokas hos American Express Lifestyle på [email protected]

 

Inför Besöket

Hålltider

Kl 17.30: Entré 2 öppnar för Warm Up i Legends Bar
Kl 18.15: Entré 4 och 5 öppnar
Ca kl 18.30: Entré 6 öppnar
Kl 19.30: Konserten startar
Ca kl 22.30: Slut

Biljettkassan öppen: kl 15:30-20:30

Notera också att det inte är tillåtet att köa före kl 07.00 på evenemangsdagen.

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats!

Praktisk info

Av säkerhetsskäl får följande inte tas med in i arenan

Pinnar/hårda föremål, paraplyer, flaskor, mat och dryck, selfie-pinne och systemkamera får inte tas med in, men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. 

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor hemma för att underlätta insläppet. Ryggsäckar samt väskor större än 40x40x20 cm (hjöd, bredd, djup) kan inte tas med in till arenan. 

Kontantfri arena

För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Garderob & effektförvaring

Garderob finns i anslutning till entrén, kostnad: 50 kr. Då får du även öronproppar på köpet. Det finns också en effektförvaring i entré 2 där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Mat och dryck

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Missa inte Warm Up i Legends Bar

Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Från kl 17.30 och fram tills dess att konserten sätter igång kör vi Warm Up i Legends Bar, Entré 2, med Mohamed Touzari som spelar skivor. Ta något att dricka, sjung högt och kom i rätt stämning! 
 

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 395-1100 kr
Inkl serviceavgift