• Meny
  • Biljetter24

Katt Williams

#jagvarhär

18 nov - Hovet
Köp biljett
Powered by AXS.com
Pris: 425-575 kr

Den legendariske komikern Katt Williams kommer till Hovet i Stockholm den 18 november, 2017 med sin föreställning ”Great America Tour”. Köp biljetter på AXS.com

Komikern lovar att bjuda på årets show som gör att snacket om föreställningen fortsätter långt efter att ridån gått ner. Detta vill man inte missa!

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Starta kvällen med mat & dryck

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa

Katt Williams, den legendariske komikern, ger sig ut på sin första Europaturné "Great American Tour" för att fira 20 år i branchen. Underhållaren har en lång meritlista med tusentals utsålda arenor och roller i både TV-serier och långfilmer. Vi är därför mycket glada över att få välkomna honom till Hovet i Stockholm den 18 november! 

Mer Information

Kvällens cirkatider

Entréer:
Konsertstart:
Slut:

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Arrangör: Shownight

Köp biljett
Powered by AXS.com
  • 18 nov, kl 19:30
Hovet
Pris: 425-575 kr