• Meny
  • Biljetter20

Katt Williams

#jagvarhär

8 juni - Annexet
Pris: 425-575 kr

Legendariske komikern, skådespelaren och rapparen Katt Williams skulle ursprungligen ha åkt på sin första Europaturné i vintras, men fick på grund av en filminspelning skjuta på turnén till sommaren. Nu är det klart att det blir en helt ny show han kommer med: 11:11 RNS World Tour. Köp biljetter på AXS.com!

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa

Cincinatti-födde Katt Williams har en diger meritlista med tusentals utsålda arenor och roller i både TV-serier och långfilmer. När han nu firar 20-årsjubileum i branschen åker han för första gången på Europaturné. Den ofta kontroversielle Williams garanterar sin publik en upplevelse som gör att snacket om den fortsätter långt efter att ridån gått ner.

Mer Information

Kvällens cirkatider

Entréer:
Konsertstart:
Slut:

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Arrangör: Shownight

  • 8 juni, kl 19:30
Annexet
Pris: 425-575 kr