• Meny
  • Biljetter20

Kapten Röd

#jagvarhär

16 dec - Ericsson Globe
Pris: 100 kr

Kapten Röd landar med turnén Hundralappen i Ericsson Globe i Stockholm den 16 december, 2017! Köp biljett på AXS.com!

Efter en fantastisk sommar med turnén väljer Kapten Röd att lägga till ett sista datum i samma koncept i Ericsson Globe. Precis som med sommarens spelningar kommer biljetterna kosta 100 kr styck. 

Support: Stina Velocette, Meedi, Slim Prince, Blizzy, Essa Cham, + DJ Miss Jen, Sugarcane, Kippshu och Rough Lynx. 
 

warmup_695x100.jpg

Missa inte Warm Up i Legends Bar

Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 18.00 och fram tills dess att konserten sätter igång kör vi Warm Up med DJ Pelle Westeback i Legends Bar, Entré 2. Ta något att dricka, sjung högt och kom i rätt stämning! Glöm inte att stretcha!

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om Kapten Röd

Förutom sommarens turné har Kapten Röd släppt singeln "Rudeboy Love" samt medverkat i SVT programmen Ebbots Ark och Folkets Musik. Utöver förberedelserna inför konserten jobbar Kapten Röd på ny musik som planeras släppas till våren.

Jag har hela tiden haft en känsla av att en pusselbit saknats sen i somras. När vi flängde land och rike runt med ”Hundralappen” så lyckades vi aldrig få till ett gig i Stockholm, vilket har känts tråkigt. Därför är jag extra glad att vi nu, innan vi lämnar konceptet ”Hundralappen” åt historien, intar Globen den 16 december. Det är tydligen första gången någon anordnar en egen spelning i Globen till det låga biljettpriset så vi håller oss till visionen att så många som möjligt ska kunna komma på gigen, oavsett storlek på plånboken - så kom och gör det till en folkfest med oss! Hoppas vi ses! <3", säger Kapten Röd.

Mer Information

Åldersgräns

13 år. 

Kvällens tider

- 18.00: Entré 2 öppnar för Warm Up i Legends Bar
- 19.00: Entré 4 & 6 öppnar
- 20.00 ca: Konserten startar
- 23.00 ca: Konserten slutar

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Mat, godis och dryck utifrån får inte heller tas med in i arenan. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Arrangör: Maloney Concerts 

Ericsson Globe
Pris: 100 kr