• Meny
  • Biljetter17

Justin Bieber

#purposetoursweden #jagvarhär

29 - 30 sep - Tele2 Arena
Pris: 465-2160 kr

Justin Bieber tar sin PURPOSE WORLD TOUR till Sverige, Stockholm och Tele2 Arena den 29 och 30 september 2016. Senast Justin besökte oss fyllde han Ericsson Globe inte bara en och inte bara två - utan tre gånger! Räkna med högt tryck på biljetterna och en ny dynamisk liveshow!

Support: The Knocks & MiC LOWRY

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserterna med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa
Justin Biebers nya album Purpose har nått förstaplaceringar i över 100 länder och med upprepade listettor på singellistorna slår Purpose rekord över hela världen. Justin Bieber har bland annat haft 17 låtar med på Hot 100 under en och samma vecka och slår därmed både The Beatles och Drake. Han har även slagit nytt Spotifyrekord för global streaming med över 200 miljoner albumlyssningar under den första veckan.

Mer Information

Cirkatider för kvällen
17:30 - Entrédörrarna öppnas
19:30 - MiC Lowry
20:00 - The Knocks
20:30 - Justin Bieber
22:30 - 22:50 - Konserten slutar

Mat och dryck
Återigen vill vi påminna om att tänka på att äta och dricka ordentligt under dagen. Väl inne på Tele2 Arena finns kiosker på samtliga läktarsektioner och ståplats. Dessa har ett utbud av enklare mat, dryck och snacks till försäljning. På väg till Tele2 Arena finns även American Bar. Där kan ni mötas upp, peppa varandra eller bara njuta av att vara på plats i god tid. American Bar, som ligger i anslutning till åkattraktionen SkyView, är öppen från 16:30.

Observera att kontanter endast accepteras på vissa ställen, så se till att ta med dig ett betalkort. Vattenstationer kommer att finnas för gäster som har ståplats- och golden circle biljetter.
 

STÅPLATS
Ingång till ståplats sker genom entré D och V på Tele2 Arena. Se separat kartbild nedanför hur du hittar till dessa entréer. Samtliga biljetter till ståplats är onumrerade. Det kommer inte vara möjligt att byta mellan olika sektioner eller olika biljettyper. Att köa till konserten är inte tillåtet tidigare än kl 07.00 på konsertdagen. Vi vill påminna om att det ej är tillåtet att campa i området kring Tele2 Arena. 

Enklast färdväg till Tele2 Arena för dig som har ståplats: Tunnelbana till T-Skärmarbrink eller T-Globen för att enklast komma till ståplatsentrén. Se karta.

Entréerna till Tele2 Arena öppnar kl 17.30. Om ni är på plats tidigt under dagen så kom ihåg att äta och dricka ordentligt och ha med dig kläder för både varmt och kallt väder. Dagen är lång! Om du tycker det blir för trångt under konserten, ta då ett steg tillbaka. Ståplatssektionen är stor och du ser fortfarande bra, kanske till och med bättre, om du står en bit bak. 

Karta:

staplats_660.png

 

GOLDEN CIRCLE
Ingång till Golden Circle sker genom entré H och R på Tele2 Arena. Se separat kartbild nedanför hur du hittar till dessa entréer. Samtliga biljetter till Golden Circle är onumrerade. Det kommer inte vara möjligt att byta mellan olika sektioner eller olika biljettyper. Att köa till konserten är inte tillåtet tidigare än kl 07.00 på konsertdagen. Vi vill påminna om att det ej är tillåtet att campa i området kring Tele2 Arena. 

Enklast färdväg till Tele2 Arena för dig som har Golden Circle: Tunnelbana till T-Blåsut för att enklast komma till entré H och R. Se karta.

Entréerna till Tele2 Arena öppnar kl 17.30. Om ni är på plats tidigt under dagen så kom ihåg att äta och dricka ordentligt och ha med dig kläder för både varmt och kallt väder. Dagen är lång! Om du tycker det blir för trångt under konserten, ta då ett steg tillbaka. Golden Circle sektionen är stor och du ser fortfarande bra, kanske till och med bättre, om du står en bit bak. Vårt tips är att du inte behöver köa under dagen eftersom Golden Circle sektionen ligger längst framme vid scenen och du därför är garanterad bra plats!

Karta:

golden_circle_660.png

 

VIP

  • THE ULTIMATE PURPOSE EXPERIENCE
  • THE I´LL SHOW YOU VIP
  • THE WHERE ARE YOU VIP

Ingång för biljettyperna ovan sker genom entré M på Tele2 Arena oavsett vad det står på biljetten. Se separat kartbild nedanför hur du hittar till denna entré. Det är ej tillåtet att köa under dagen om du har en VIP biljett.

Entrén till The Ultimate Purpose Experience VIP och The I´ll Show You VIP öppnar kl 16:00 i entré M.

Entrén till The Where Are You VIP öppnar kl 17:30 i entré M.

Enklast färdväg till Tele2 Arena för dig som har dessa biljettyper: Tunnelbana till T-Blåsut för att enklast komma till entré M. Se karta.

Karta:

vip_660.png

 

J-PIT
B-PIT

Ingång för biljettyperna ovan sker genom entré J på Tele2 Arena oavsett vad det står på biljetten. Se separat kartbild nedanför hur du hittar till denna entré. Samtliga biljetter till J-pit & B-pit är onumrerade. Entrén till J- & B-Pit öppnar kl 17:30 i entré J. Det är ej tillåtet att köa under dagen om du har en J- eller B-pit biljett eftersom du är garanterad plats längst framför scenen.

Enklast färdväg till Tele2 Arena för dig som har dessa biljettyper: Tunnelbana till T-Blåsut för att enklast komma till entré J. Se karta.

Karta:

jpit-bpit_660.png

 

SITTPLATS
Samtliga biljetter på sittplats är numrerade, det vill säga att du och alla andra på läktaren har en dedikerad/garanterad sittplats. Du ska använda den entré som står på din biljett. Det kommer inte vara möjligt att gå mellan de olika läktarsektionerna och inte heller ner på ståplats.

Det är ej tillåtet att köa under dagen om du har sittplats. Orsaken till detta är att du har en garanterad sittplats och att du således inte behöver köa för att få en bättre plats. Vår rekommendation är att du åker till Tele2 Arena så att du är där efter kl 17:30. Om du anländer till Tele2 Arena mellan kl 17:30-19:30 så riskerar du inte att missa uppträdandet med Justin Bieber.

Enklast färdväg till Tele2 Arena för dig som har sittplats: Tunnelbana till T-Globen för att enklast komma till alla sittplatsentreér. Se karta.

Karta:

sittplats_660.png

RULLSTOLSPLATS
Det finns två entréer för rullstolar. Om du åker kollektivt till Tele2 Arena rekommenderar vi att du åker till T-bana Globen. Entré C hittar du på kartan nedan. Om du anländer med bil rekommenderar vi entrén vid Arenaslingan 4 som ligger ett etage rakt under Entré C.

Det är inte tillåtet att köa under dagen om du har sittplats eller rullstolsplats. Orsaken till detta är att du har en garanterad sittplats och att du alltså inte behöver köa för att få en bättre plats. Vår rekommendation är att du åker till Tele2 Arena så att du är där efter kl 17:30. Om du anländer till Tele2 Arena mellan kl 17:30-19:30 så riskerar du inte att missa konserten med Justin Bieber. 

Karta:

rullstol_660.png

ÖVRIG INFORMATION

Vad får jag inte ta med mig in?
Vid insläppet genomförs en visitation. Selfiepinnar är inte tillåtet att ta med in, ej heller paraplyer och flaskor. Mat och dryck får inte heller tas in men finns att köpa på arenan.

Systemkameror (kameror med utbytbart objektiv) eller ljud- och bildinspelningsutrustning är inte tillåtet att ta med in. Mobiltelefoner med kamera och kompaktkameror är tillåtna! Vår grundregel är att om kameran får plats i din ficka så är den även OK att ta med in på konserten!

Åldersgräns
Observera att det är 13-års åldersgräns för biljettinnehavare med ståplats & Golden Circle biljetter. Denna åldersgräns är strikt och det råder inga undantag! Det är dock ingen åldersgräns för de som har sittplatsbiljett. Vi rekommenderar föräldrar till barn mellan 13-16 år som köper ståplatsbiljett att också köpa en biljett och följa med sina barn på konserten.

Sjukvård
Sjukvårdspersonal finns tillgängligt på arenan. Ta hand om varandra och påkalla en publikvärd om någon ser ut att behöva hjälp. Alla våra publikvärdar, sjukvårdare och säkerhetspersonal är där för att hjälpa dig ha en så bra kväll som möjligt.

Hörselskydd
Hörselskydd finns till försäljning på arenan.

Effektförvaring
Effektförvaring (50 kr, kontant betalning) finns på utsidan av arenan vid Ericsson Globes entré 6 – öppen från kl 12:00.

Merchandise
Merchandise finns till försäljning både inne på och utanför arenan. Vissa av försäljningsstånden är även öppna efter konserten. 

Kortbetalning vs kontanter
Samtliga försäljningsställen av mat och dryck och fasta försäljningsställen av merchandise accepterar kortbetalning (Visa/Mastercard). Kontantbetalning accepteras endast på ett fåtal ställen, så kortbetalning är att föredra.

Skyltar
Skyltar måste vara mindre än A3-storlek och utan pinnar eller andra hårda/vassa föremål för att vara tillåtna. Observera dock att konsertvärdarna/vakterna alltid har rätt att neka inträde med skyltar eller presenter om det finns särskild anledning till det. 

VIP
Ni som har olika typer av VIP-biljetter har fått separata mail om hur dessa event kommer gå till. Se även information i detta informationsbrev

Att mötas upp efter konserten
(Skicka den här informationen vidare även till den som ska möta dig efter konserten, exempelvis din förälder eller kompis!)

Vid konsertens slut kommer ett väldigt stort antal människor att lämna Tele2 Arena vid ett och samma tillfälle. Publiken är stor, det är många som ska hitta varandra och med så mycket folk i området kan det dessutom stundtals vara svårt att nå varandra på telefon.

För er som ska möta upp konsertbesökare finns här några nyttiga tips:

  • Bestäm en mötesplats på förhand. Har ni sällskap till Tele2 Arena innan konserten, besök gärna mötesplatsen så ni båda har koll på vart den ligger och hur man tar sig dit. På Globenområdet finns en hel del markörer såsom skyltar, flaggor och statyer, men kom ihåg att många tänker likadant och att väldigt många kan ha bestämt att ses vid exempelvis merchandisetältet eller flaggstången. Att bestämma en mötesplats en bit ifrån arenan, och inte precis utanför entrén, är en absolut rekommendation.
  • Har ni bestämt en tid för att mötas så kom ihåg att ibland kan det ta lite längre tid att sig ut från arenan.
  • Undvik bil i största möjliga mån, parkeringsmöjligheterna är mycket begränsade och trafiken kommer att vara avstängd runt arenan för alla besökares säkerhet.

Får du inte svar på dina frågor så rekommenderar vi dig att söka på arrangörens hemsida.

 

Arrangör: Maloney Concerts, FKP Scorpio och Concerts West

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tele2 Arena
Pris: 465-2160 kr