• Meny
  • Biljetter28

Dr. Jordan B. Peterson

Beyond Order

5 juni - Hovet
Pris: 355-810 SEK + serviceavgift

Den kanadensiske professorn, kliniske psykologen, debattören och YouTube-kändisen Jordan B. Peterson har kallats ett samhällsfenomen. I sommar kommer han till Hovet med sin nya föreläsning ”Beyond Order”. Biljetter släpps den 3 december kl 10.00.

Kuriosa om Dr. Jordan B. Peterson

Dr. Jordan B. Peterson har undervisat advokater, läkare och affärsmän i mytologi, konsulterat för FN:s generalsekreterare, hjälpt sina kliniska klienter att hantera depression, tvångssyndrom, ångest och schizofreni, fungerat som rådgivare till seniora partners i kanadensiska advokatbyråer och gjort omfattande föreläsningsturnéer i Nordamerika och Europa.

2018 släppte han självhjälpsboken ”12 livsregler: ett motgift mot kaos” som sålts i över fem miljoner exemplar och toppat bästsäljarlistorna i bland annat USA och hemlandet Kanada. Tidigare i år kom uppföljaren ”Bortom ordning: 12 nya livsregler” som fick 4 av 5 i betyg i ansedda tidningen The Telegraph och låg etta både på New York Times och Sunday Times topplistor.
 

SJ_700x100_festival.jpg

 

Inför Besöket

Hålltider

Uppdateras närmare evenemanget

Praktisk info

Uppdateras närmare evenemanget

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Hitta till arenan

Hovet ligger i stadsdelen Johanneshov i södra Stockholm. Inom en kilometers promenadavstånd från arenorna ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Läs mer om hur du hittar hit!

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Mat och dryck

På Hovet finns det ett brett utbud när det kommer till mat och dryck, både vad gäller barer och kiosker. Se hela utbudet här!

Dela din upplevelse med oss

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

FAQ

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar i vår FAQ.