• Meny
  • Biljetter23

John Mayer

#jagvarhär #stockholmlive

7 maj - Ericsson Globe
Pris: 525-1055 kr

Den 7 maj, 2017 kommer John Mayer till Ericsson Globe i Stockholm med sin "Search  for Everything World Tour"! Senast han var här 2014 bjöd han på en helt magisk konsert inför ett Ericsson Globe fyllt till bredden. Nu är det alltså dags igen! Köp din biljett på AXS.com.

Kvällens support: Andreas Moe

Starta kvällen på bästa sätt
Förhöj arenaupplevelsen med mat & dryck innan konserten! Inför kvällen har vi öppnat restaurang Grand Escalier och Champagnebaren. 

Boka bord i Grand Escalier - se menyn här!
Förbeställ dryck & snacksbricka i Champagnebaren - se menyn här!

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.
nyhetsbrevspuff_695x100.gif
Kuriosa
Det är med stor förväntan vi längtar till den 7 maj då en av vår tids största låtskrivare och gitarrister äntligen återvänder till Stockholm. Denna gång kommer varje konsert bestå av delar med fullt band, John solo med akustisk gitarr och John Mayer Trio. 

Fredagen den 20 januari släpptes den första vågen av musik från nya albumet ”The Search for Everything” och det gick direkt in på #1 på iTunes. Detta släpp består av tidigare släppta låten ”Love on the Weekend” samt tre helt nya låtar; ”Moving On and Getting Over”, ”Changing” och ”You’re Gonna Live Forever in Me”. 

Mer Information

Kvällens cirkatider
17:30 - Entré 2 öppnar för bordsbokningar och Warm Up 
18:30 - Övriga entréer öppnar 
19:30 ca-tid - Konserten startar 
22:30 ca-tid - Konserten slutar 

Åldersgräns
13 år*

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Pressackreditering
Förfrågningar - med artistens namn samt pressbiljett eller fotopass i ämnesraden - skickas till [email protected].

*Om åldersgräns
Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Live Nation

Ericsson Globe
Pris: 525-1055 kr