• Meny
  • Biljetter26

John Legend

#jagvarhär #stockholmlive

26 sep - Ericsson Globe
Pris: 550-1010 kr

Den hyllade och multiplatinumsäljande superstjärnan John Legend åker ut på sin största turné hittills i höst och kommer till Stockholm för en konsert i Ericsson Globe den 26 september, 2017. Köp din biljett på AXS.com!

Support: Jack Savoretti

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Mat & dryck under kvällen

Starta kvällen på bästa sätt genom att äta en god bit mat i någon av Stureplansgruppens förnämliga restauranger American Bar eller Grand Escalier. Förutom att få en riktigt god inledning på festen, slipper du och dina vänner dessutom köerna in till konserten, men det är säkrast att boka bord - se info nedan.

American Bar
Se meny
Boka bord

Grand Escalier
Se meny
Boka bord

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om John Legend

Senast John Legend var i Sverige var 2014 och då bjöd han Stockholmspubliken i Ericsson Globe på en helt fantastisk konsert. Nu tre år senare är det äntligen dags igen. 

Nyheten om denna 24 konserter långa arenaturné, ”Darkness and Light”, i Europa kommer samtidigt som han nu släpper ”Surefire” - andra singeln från hans kritikerrosade album ”Darkness and Light” som släpptes i december. Första singeln från nya albumet heter ”Love Me Now” och har redan spelats över 157.000.000 gånger på Spotify och videon till låten har visats 88.000.000 gånger på YouTube. 

Mer Information

Kvällens cirkatider

​Entré 4 kommer att vara stängd. Vi hänvisar er istället att gå in igenom entré 2 eller 6.

17:30 - Entré 2 öppnar för Warm Up
18:30 - Entré 6 öppnar
19:30 - Konserten startar
22:30 - Ca-tid slut

Åldersgräns*

13 år

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel

I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Pressackreditering

Förfrågningar - med artistens namn samt pressbiljett eller fotopass i ämnesraden - skickas till [email protected].

*Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Live Nation

Ericsson Globe
Pris: 550-1010 kr