• Meny
  • Biljetter23

Joe Bonamassa

The guitar event of the year

24 sep - Hovet
Pris: 650-1240 kr
JoeBonamassa2018_StockholmLive_1000x500px.jpg

Joe Bonamassa intar Hovet i Stockholm med turnén "The guitar event of the year" den 24 september, 2018. Köp biljett!

Kuriosa om Joe Bonamassa

Joe Bonamassa har varit professionell musiker i många år - och fortsätter att fylla arenor och konsertlokaler i hela världen. Karriären startade på bästa möjliga sätt, som 12-åring, när han öppnade för B.B. King 1989. Trots sin relativt unga ålder (40) har han redan spelat med artister som Buddy Guy, Steve Winwood, Eric Clapton och Stephen Stills. Han jobbar också med Keeping the Blues Alive Foundation, där han jobbar med att främja och bevara bluesarvet för kommande generationer.

Med sig till Sverige har gitarrstjärnan handplockade musiker i världsklass - och svenska publikfavoriten Joe Bonamassa kommer garanterat att bjuda på en fantastisk show

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

17.30 Warm Up i Legends Bar
18.30 Entré 11 & 13 öppnar
19.30 Konserten startar
Ca 22.15 Konserten slutar

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Missa inte Warm Up i Legends Bar
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 17.30 och fram tills dess att konserten sätter igång kör vi Warm Up i Legends Bar, (i nära anslutning till entré 11), med DJ Adam Siversen Ljung​ som spelar skivor. Ta något att dricka, sjung högt och kom i rätt stämning! 

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Vad får jag ta med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor samt paraplyer får av säkerhetsskäl inte tas med in till arenan. Väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) kan inte heller tas med in i arenan, men går utmärkt att lämna in i effektförvaringen.

Garderob & effektförvaring
Häng in din jacka eller mindre väska i garderoben för att maximera din upplevelse. Garderob finns i anslutning till entré 11 och kostar 50 kr, då får du öronproppar på köpet.

Det finns också en effektförvaring i entré 2 (Ericsson Globe) där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan. Tänk på att våra arenor är kontantfria - endast kortbetalning accepteras.

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Inne i arenan finns ett flertal kiosker med snacks.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 650-1240 kr