• Meny
  • Biljetter24

Jeff Lynne's ELO

12 sep - Ericsson Globe
Pris: 695-1295 kr
JeffLynnesELO2018_StockholmLive_1000x500px.jpg

Jeff Lynne's ELO kommer till Ericsson Globe i Stockholm den 12 september. Köp biljett!

Support: Billy Lockett

Kuriosa om Jeff Lynne's ELO

Jeff Lynne’s ELO är mer populära än någonsin och har alltid varit kända för deras episka liveframträdanden, med en egen och innovativ blandning av rock, pop och klassisk musik.

Lynne anses också av många vara en av de största producenterna i musikhistorien. Lynne var medgrundare och medlem i The Travelling Wilburys tillsammans med Bob Dylan, Roy Orbison, George Harrison och Tom Petty. Han har även producerat och jobbat med storheter som The Beatles, Paul McCartney, Ringo Starr, Joe Walsh och allra senast Bryan Adams.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

American Express Kortmedlem

På Ericsson Globe har du egen entré - American Express Fast Track. Den hittar du vid ingång 4,5. Förmånen gäller dig och ditt sällskap mot uppvisade av ditt Kort. Som Centurion och Platinum-medlem har du även access till American Express Invites Lounge som du hittar i Ericsson Globe. Här bjuder vi på varsitt glas Taittinger. Platserna i loungen måste förbokas hos American Express Lifestyle på [email protected]

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

Kvällens cirkatider
17:30 Entré 2 öppnar för Warm Up i Legends Bar
18:15 Entréer öppnar
19:30 Konserten startar med Billy Lockett
Ca 22:15 Konserten slutar

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats!

Missa inte Warm Up i Legends Bar
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 17.30 och fram till dess att konserten sätter igång kör vi Warm Up i Legends Bar, entré 2, med Beatrice Edling som spelar skivor. Ta något att dricka, sjung högt och kom i rätt stämning! 

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, ryggsäckar, stora väskor/ryggsäckar och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

Garderob & effektförvaring
Häng in din jacka eller mindre väska i garderoben för att maximera din upplevelse. Garderob finns i anslutning till entrén och kostar 50 kr. Då får du öronproppar på köpet. Det finns också en effektförvaring i entré 2 där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan. Tänk på att våra arenor är kontantfria - endast kortbetalning accepteras.

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan konserten! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 695-1295 kr
Inkl servicavgift