• Meny
  • Biljetter23

Jean-Michel Jarre

#jagvarhär

29 okt - Hovet
Pris: 600-705 kr

Den 29 oktober 2016 intar innovatören och pionjären inom den elektroniska dansmusiken, Jean-Michel Jarre, Hovet i Stockholm. Biljetter köper du på AXS.com!

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif
Kort biografi
Jean-Michel har sedan sent 70-tal lyft den elektroniska dansmusiken till nya höjder av populäritet med 80 miljoner sålda album världen över. Han är en  internationell superstjärna som skapar makalösa liveshower med bombastiskt ljus och ljud. Jarre är dessutom politiskt aktiv med hedersfulla uppdrag så som talesperson för UNESCO och ambassadör för FN-projekt. 

Mer Information

Åldersgräns*
13 år

Kvällens cirkatider
17:30 – Warm Up
18:30 – Entré 11 öppnar
19:30 – showstart
22:30 – Ca-tid slut

Starta kvällen på bästa sätt
Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

*Om åldersgräns
Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Maloney Concerts & FKP Scorpio