• Meny
  • Biljetter24

International Championship Cup

Arsenal-FC Sevilla

4 aug - Friends Arena
Pris: 395-2896 kr
1000x500.jpg

Nu är det klart att det blir de trefaldiga Europa League-vinnarna FC Sevilla som lördagen den 4 augusti möter Arsenal på Friends Arena. Vi ser fram emot en högintressant match när det spanska topplaget med spelare som Simon Kjaer, Nolito och Luis Muriel tar sig an det klassiska Londonlaget. Köp biljetter här!

Sevilla blir ny motståndare

På grund av ett förändrat spelschema för Chelsea, där laget har kvalificerat sig för Community Shield den 5 augusti, har man inte möjlighet att spela den sen tidigare aviserade träningsmatchen på Friends Arena. Arrangören, Relevent Sports, är därför väldigt glada över att kunna presentera Sevilla som ny motståndare av högsta klass.

Det är första besöket på Friends Arena för såväl Arsenal och Sevilla. Och för de båda lagen blir matchen i Stockholm en viktig förberedelse inför den kommande säsongen – särskilt för Arsenal där matchen på Friends Arena blir en ren generalrepetition inför ligastarten helgen efter.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om International Championship Cup

Matchen på Friends Arena är en del av försäsongsturneringen International Championship Cup som för sjätte året samlar några av världens största klubbar till en stjärnspäckad försäsongturnering. I år deltar 18 lag som totalt spelar 27 matcher i USA, Europa och Singapore. International Champions Cup arrangeras av medie-, sport, och underhållningskoncernen Relevent. Läs mer om turneringen på: www.internationalchampionscup.com  

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

Matchens cirkatider
Entréer:
Matchen startar:
Matchen slutar:

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats!

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, ryggsäckar, stora väskor och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat & dryck

Krydda besöket med en bit mat innan matchen! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker.

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: Från 395 kr

VIP: West Lounge

PRIS: Från 2896 kr

  • Separat VIP-entré med access till West Lounge, inklusive terrassen
  • Bekväma sittplatser mitt på västra långsidan läktare 2
  • Reserverat bord med trerätters middagsbuffé inklusive dryckespaket (öl/vin/alkoholfritt) från Operakällaren

Lounge Access

PRIS: Från 1595 kr

  • Premiumbiljetter
  • Access till lounge
  • Tillgång till bar med fullständiga rättigheter