• Meny
  • Biljetter20

International Championship Cup

#ICC2018

4 aug - Friends Arena
Inga biljetter just nu
champions meet here_500x250.png

Nu står det klart att Friends Arena återigen står värd för en ny stormatch när Premier League-jättarna Arsenal och Chelsea kommer till Stockholm för ett högintressant möte lördag den 4 augusti, 2018. Biljetter till matchen släpps i mitten av maj.

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Biljetter före alla andra

Till matchen mellan Arsenal och Chelsea kan vi erbjuda dig att köpa biljetter före alla andra, ett så kallat förköp. Läs mer och signa upp dig hos internationalchampionscup.com för att boka förköpsbiljetter. 

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om International Championship Cup 

Matchen på Friends Arena är en del av försäsongsturneringen International Championship Cup som för sjätte året samlar några av världens största klubbar till en stjärnspäckad försäsongturnering. I år deltar 18 lag som totalt spelar 27 matcher i USA, Europa och Singapore. International Champions Cup arrangeras av medie-, sport, och underhållningskoncernen Relevent. Läs mer om turneringen på: www.internationalchampionscup.com  

Mer Information

Kvällens cirkatider

Entréer:
Matchen startar:
Matchen slutar:

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Inga biljetter just nu
  • 4 aug, kl 20:00
Friends Arena