• Meny
  • Biljetter16

In Flames & Five Finger Death Punch

#JagVarHär #StockholmLive

17 nov - Ericsson Globe
Pris: 460-750 kr

Svenska In Flames och metalgiganterna från Las Vegas Five Finger Death Punch kommer till Stockholm Live och Ericsson Globe den 17 november, 2017. Köp biljetter på AXS.com!

Support: Of Mice and Men

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

warmup_695x100.jpg

Missa inte Warm Up

Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 17.30 och fram tills dess att konserten sätter igång är det Warm Up med DJ i Legends Bar, Entré 2. Wilhelm Tengdahl står för musiken! Ta något att dricka, sjung högt och kom i rätt stämning! Glöm inte att stretcha!

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa

In Flames är det svenska bandet som tagit hela världen med storm. Man har gått från en lokal angelägenhet till en världssensation, sedan första albumet "Lunar Strain" släpptes 1994 till senaste (och trettonde) albumet ”Battles” som släpptes förra hösten. Bandet säljer nu slut stora arenor i världens alla hörn och är givetvis fanfavoriter även i Sverige, något som inte minst bekräftades när de i lördags avslutade Sweden Rock inför storpublik.

Senast Five Finger Death Punch gjorde en egen spelning i Sverige var 2015 då de spelade inför ett fullsatt Hovet i Stockholm, året därpå gjorde de även succé på Bråvalla. Bandet har kommit att bli ett av de absolut största akterna på metalscenen de senaste åren. Med lite mer än ett decennium som band på nacken och 6 storsäljande album är det med stor stolthet vi hälsar Five Finger Death Punch, tillsammans med In Flames, välkomna till Sverige igen!

Detta blir en unik konsertupplevelse med två giganter på scenen samma kväll. Vi ses i november!