• Meny
  • Biljetter23

In Flames & Five Finger Death Punch

#JagVarHär #StockholmLive

17 nov - Ericsson Globe
Pris: 460-750 kr

Svenska In Flames och metalgiganterna från Las Vegas Five Finger Death Punch kommer till Stockholm Live och Ericsson Globe den 17 november, 2017. Köp biljetter på AXS.com!

Support: Of Mice and Men

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

warmup_695x100.jpg

Missa inte Warm Up

Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 17.30 och fram tills dess att konserten sätter igång är det Warm Up med DJ i Legends Bar, Entré 2. Wilhelm Tengdahl står för musiken! Ta något att dricka, sjung högt och kom i rätt stämning! Glöm inte att stretcha!

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa

In Flames är det svenska bandet som tagit hela världen med storm. Man har gått från en lokal angelägenhet till en världssensation, sedan första albumet "Lunar Strain" släpptes 1994 till senaste (och trettonde) albumet ”Battles” som släpptes förra hösten. Bandet säljer nu slut stora arenor i världens alla hörn och är givetvis fanfavoriter även i Sverige, något som inte minst bekräftades när de i lördags avslutade Sweden Rock inför storpublik.

Senast Five Finger Death Punch gjorde en egen spelning i Sverige var 2015 då de spelade inför ett fullsatt Hovet i Stockholm, året därpå gjorde de även succé på Bråvalla. Bandet har kommit att bli ett av de absolut största akterna på metalscenen de senaste åren. Med lite mer än ett decennium som band på nacken och 6 storsäljande album är det med stor stolthet vi hälsar Five Finger Death Punch, tillsammans med In Flames, välkomna till Sverige igen!

Detta blir en unik konsertupplevelse med två giganter på scenen samma kväll. Vi ses i november!

Mer Information

Åldersgräns*
13 år

Kvällens cirkatider

- 17.30: Entré 2 öppnar för Warm Up i Legends Bar
- 18.15: Entré 4 öppnar för dig med ståplatsbiljett
- 18.30: Övriga entréer öppnar
- 19:30 ca: Konserten startar med Of Mice & Men
- 23.30 ca: Konserten slutar

Praktisk info

Det är inte tillåtet att köa före kl 07.00 på evenemangsdagen! Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Mat, godis och dryck utifrån får inte heller tas med in i arenan. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Pressackreditering
Förfrågningar - med artistens namn samt pressbiljett eller fotopass i ämnesraden - skickas till [email protected].

*Om åldersgräns
Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Live Nation