• Meny
  • Biljetter18

Imagine Dragons

#jagvarhär

26 apr - Ericsson Globe
Pris: 450-595 kr

Indierockbandet Imagine Dragons gör touchdown i Ericsson Globe i Stockholm den 26 april, 2018. Köp biljetter på AXS.com!

Support: K. FLAY

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

warmup_695x100.jpg

Missa inte Warm Up i Legends Bar

Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 17.30 och fram tills dess att konserten sätter igång kör vi Warm Up i Legends Bar, Entré 2, med DJ Sean Dadeo. Ta något att dricka, sjung högt och kom i rätt stämning! Glöm inte att stretcha!

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om Imagine Dragons

För två år sedan stod Imagine Dragons på scenen i Ericsson Globes och gav oss en grym konsert, nu är det alltså snart dags igen! Europadelen av turnén startar i Antwerpen i Belgien den 6 februari och avslutas i Stockholm den 26 april.

Imagine Dragons tredje studioalbum EVOLVE släpptes den 23 juni och är redan en global succé efter att första veckan vara det mest streamade albumet från ett ”alternative rock band” någonsin. Om vi ser fram emot deras konsert i Sverige? Svar: ja!