• Meny
  • Biljetter26

Idol 2017 - Final

#idolSE #jagvarhär

8 dec - Ericsson Globe
Pris: 195-995 kr

Fredagen den 8 december avgörs finalen av Idol 2017 i Ericsson Globe. Köp din biljett på AXS.com!

Support: Hov1

Kom i god tid & lämna väskan hemma

Tänk på att komma i god tid och att showen direktsänds i TV - du måste sitta på din plats senast kl 19.15. Lämna om möjligt väskan hemma för att underlätta inpasseringen. 

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Boka VIP-paket

VIP-paket erbjuder en helkväll i ren finalanda, en vinnare ska koras! Röda mattan rullas ut och du är välkommen till VIP-loungen där det serveras mat och dryck samt ges en chans att träffa idoler som varit med under säsongen.

I våra VIP-paket till Idol finalen ingår:

- VIP-entré via Bellingham Gate
- Fri garderob
- VIP-badge med access till VIP lounge
- Meet & Greet med idoler som varit med under säsongen (ej kvällens finalister)
- Biljett till finalen
- Barnanpassad buffé inkl. måltidsdryck (se meny)
Boka VIP-paket här!

F-B_generell_695x.png

Boka bord hos oss till festkvällen!

Vi föreslår att du börjar kvällen på bästa sätt genom att äta en riktigt god middag i någon av Stureplansgruppens förnämliga restauranger - alldeles intill konsertscenen. Förutom att få en riktigt god inledning på kvällen, slipper du och dina vänner dessutom köa in till konserten! Läs mer om mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Mer Information

Åldersgräns

12 år
7 år i målsmans sällskap
13 år för Golden Circle

Kvällens cirkatider

- 17.30: Samtliga entréer öppnar 
- 19.15: Leta upp din plats i arenan! 
- 19.30: Showstart 
- 20.00: Direktsändningen startar
- 21.30: Paus
- 22:25: Direktsändningen återupptas efter pausen 
- 22.40 ca: Showen slutar

För dig med Golden Circle-biljett: Ingång sker via Entré 4, oavsett vad som står på biljetten!

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Mat, godis och dryck utifrån får inte heller tas med in i arenan. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel

I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: TV4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ericsson Globe
Pris: 195-995 kr