• Meny
  • Biljetter21

Idol 2021

Direktsänd final

10 dec - Avicii Arena
Pris: 195-595 SEK + serviceavgift

Fredagen den 10 december avgörs finalen av Idol 2021 i Avcii Arena. Biljetterna släpps den 1 oktober kl 09:00. Köp biljett!

Gästartister

Alan Walker & Benjamin Ingrosso
Det är snart tre år sedan som globala världsstjärnan Alan Walker släppte succéalbumet Different World som har streamat närmare 15 miljarder globalt och innehåller hits som Faded. Nu är det dags för den prisbelönte norska artisten och producenten att släppa sitt andra album World Of Walker. Albumets fokussingel  Man on the moon gästas av ingen mindre än svenska popundret Benjamin Ingrosso. Den 10 december kommer Alan Walker till Sverige för att framföra låten tillsammans med Benjamin Ingrosso på Idolfinalen live för första gången.

Molly Sandén
Med över 300 miljoner streams på Spotify, succé på Oscarsgalan, turnéer som sålt slut på rekordtid och mängder med Platina-singlar och prestigefyllda priser såsom Årets Pop, Årets Album och Årets Artist på Grammisgalan samt Guldmicken för årets live och Årets Pop på P3 Guld är Molly Sandén en av Sveriges tveklöst största artister och låtskrivare. 

Kuriosa om Idolfinalen

Ett av Sveriges och TV4s populäraste program är tillbaka i rutan och likaså den stora finalen i Avicii Arena. Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång.

Följ med på storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse. Den 10 december 2021 är det åter dags att kröna Sveriges nästa stjärna i den direktsända Idolfinalen i Avicii Arena.
 

SJ_700x100_festival.jpg

För ett tryggt och säkert evenemang
Vi gillar säkra och trygga evenemang! Därför ber vi dig observera att du behöver visa vaccinationsbevis för att komma in på detta evenemang. För att säkert delta på evenemanget så ordnar du enkelt vaccinationsbevis via www.covidbevis.se. Vaccinationsbevis gäller för alla vuxna besökare över 18 år. Personer under 18 år behöver inte visa vaccinationsbevis.

Inför Besöket

Hålltider

17.30 Entré 2, 4 och 6 öppnar samt American Express Fast Track, entré 4 & 5 
19.15 Alla ska vara på sina platser 
20.00 TV-sändningen startar 
21.30 Paus 
22.00 Alla ska vara tillbaka på sina platser 
22.25 Resultatshow 
Ca 22.50 Slut 

Notera att det inte är tillåtet att köa innan kl 07.00 på evenemangsdagen. 

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Ladda ner Stockholm Live-appen

Hämta och hantera dina digitala biljetter, få senaste nytt och all information om evenemanget!
Läs mer och ladda ner appen här

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Praktisk info

Uppdateras närmare evenemanget

Vaccinationsbevis

Vi gillar säkra och trygga evenemang! Du behöver därför uppvisa giltligt vaccinationsbevis och ID för att komma in på detta evenemang. 
Gäller för alla över 18 år. Personer under 18 år behöver inte visa vaccinationsbevis. Du ordnar enkelt vaccinationsbevis på www.covidbevis.se. Säkerställ att du har vaccinationsbeviset och din ID-handling tillgänglig för avläsning vid inpassering.

Mat och dryck

Restauranger
17.30
American Bar
17.30 PapaLuna
17.30 Taquerian

Barer
17.30 Fans Bar
17.30 Legends Bar

Kiosker
Flera kiosker öppna på plan 3 & 4

Hitta till arenan

Avicii Arena ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom en kilometers promenadavstånd från arenan ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Läs mer om hur du hittar till och i arenan

Dela din upplevelse med oss

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

FAQ

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar i vår FAQ.