• Meny
  • Biljetter23

Henrik Berggren

#jagvarhär #stockholmlive

21 dec - Annexet
Pris: 450 kr

Den 21 decemeber, 2017 kommer Henrik Berggren till Annexet i Stockholm. Artistens återkomst med sommarens turné kan bara beskrivas som en triumf. Köp biljett på AXS.com!

Support: Mattias Alkberg

Det hade gått 9 år sedan Broder Daniel tog farväl på Way Out West och 14 år sedan det senaste albumet, Cruel Town, släpptes. Den 2 mars släpptes utan förvarning Henrik Berggrens första singel som soloartist, ”To My Brother, Johnny”. Artistens konsert i Annexet på Stockholm Live är något vi ser mycket fram emot!

VIKTIGT!
Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Starta kvällen på bästa sätt
Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa
Efter år av spekulationer och saknad var Henrik Berggren tillbaka. Den 5 maj kom fullängdaren Wolf's Heart. Albumet möttes med lovord i pressen och gick direkt in på en tredjeplats på albumlistan. 

Den 21 december avslutar Breggren sin turné på Annexet i Stockholm. Med sig har han samma band som under sommaren, bestående av Theodor Jensen, Mattias Bärjed, Henning Fürst, Nino Keller och Joel Alme.

Mer Information

Åldersgräns
13 år

Kvällens cirkatider
Kl 18:30 Entré 3 öppnar
- Kl 19:30 Konserten startar
- Kl 21:45 ca: Konserten slutar 

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Arrangör: United Stage