• Meny
  • Biljetter25

Hammarby-Falkenberg - Ny starttid

7 juli - Tele2 Arena
Pris: Från 60 kr

Hammarby Fotboll möter Falkenberg på Tele2 Arena den 7 juli, kl 15.00 (tidiagre kl 17:30). Köp biljett!

Ny starttid för Hammarby-Falkenberg

Hammarbys hemmamöte med Falkenberg nu på söndag får ny avsparkstid – klockan 15.00 – detta för att undvika krocken med VM-finalen som spelas senare samma dag. Det är Hammarby Fotboll som har begärt att matchen ska flyttas, och Svenska Fotbollförbundets Tävlingskommité har hörsammat klubbens önskemål. Om flytten av avsparkstiden gör att du inte kan gå på matchen finns mer info i artikeln om hur du ska gå till väga: Läs mer!

Kuriosa om Hammarby Fotboll

Fotbollssektionen inom Hammarby IF bildades år 1915. Klubben har hittills vunnit ett SM-guld, säsongen 2001. 1 januari 1999 blev Hammarby IF en alliansförening och sedan 2001 drivs fotbollens elitverksamhet i Hammarby Fotboll AB där Hammarby IF Fotbollförening äger 51 procent och amerikanska Anschutz Entertainment Group (AEG) äger 49 procent.

För senaste nytt om truppen, matcher med mera, besök hammarbyfotboll.se.

SJPR0221_695x100_korr1[5].jpg

Inför Besöket

Hålltider

13:00-16:00 Biljettkassan öppen
13:00 Dörrar premium öppnar
14:00 Dörrar öppnar
15:00 Avspark (tidiagre kl 17:30)
Ca 16:45 Slut
 
OBS! Det kommer vara mycket folk i rörelse i området, så se till att planera din resa och kom i god tid.

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats!

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, samt mat och dryck, flaskor och paraplyer större än de som ryms i en jackficka. Väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) kan inte heller tas med in i arenan.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan matchen! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker.

Order Up - beställ mat & dryck direkt i mobilen
Med Order Up beställer och betalar du snabbt och enkelt mat och dryck – direkt i Tele2 Arena-appen. Säg ”hej då” till långa köer, ladda hem appen redan idag!

Tele2 Arena-appen

Beställ mat & dryck, tävla, ta del av erbjudanden och förstärk din upplevelse på Tele2 Arena med Tele2 Arena-appen. Oavsett om du är på arenan för att se Djurgården, Hammarby eller en konsert - välj hur du vill uppleva appen första gången du loggar in så får du en personligare app. 

Ladda ner Tele2 Arena-appen (eller uppdatera den befintliga) från App Store eller Google Play.

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Biljetter

Biljetter

PRIS: Från 60 kr