• Meny
  • Biljetter21

Hammarby-AIK

OBOS Damallsvenskan

10 okt - Tele2 Arena

Söndag den 10 oktober tar Hammarby emot AIK i OBOS Damallsvenskan på Tele2 Arena. Biljetter släpps den 22 september kl 14.00.

Senast motsvarande derby spelades inför publik slogs Hammarby IP:s dåvarande publikrekord. Nu siktar vi ännu högre. För Bajens del finns dessutom en Europaplats inom räckhåll inför höstens slutspurt.

“Derbyt på Kanalplan hösten 2019 är ett fantastiskt minne. Det var en av de där matcherna när hela Stockholm och hela Sverige verkligen fick se vad som händer i Hammarby med publiken och klacken som ju är helt unik för damfotbollen i Sverige. Kanske hela Europa. Det var en fantastisk känsla i ett derby och det skulle vara magiskt att få uppleva. Kan vi få till en publikfest på Tele2 med ännu fler i publiken vore det helt magiskt” – Ellen Gibson.

Priser: 200 kronor för långsida, 150 kronor för kurva och 100 kronor för kortsida. Samtliga biljetter går också att köpa för 50 kronor för ungdomar.

Observera att försäljningssidan är densamma som till herrarnas hemmamatcher, med anledning av att matchen spelas på Tele2 Arena.

Nuvarande publikrekord är 9413 åskådare mellan Linköpings FC och Umeå IK från 2008.

För senaste nytt om truppen, matcher med mera, besök hammarbyfotboll.se.