• Meny
  • Biljetter26

Haim

20 juni - Annexet
Pris: 425 SEK

Bandet Haim kommer till Stockholm och Annexet den 20 juni, 2018. Köp biljetter på AXS.com

Haim är en av världens bästa powertrios och har ett rykte om sig att vara en ännu bättre och mer explosiv liveakt. Genom att blanda slick softrock alá 70-talet, dansant nutida R&B och en stor dos Kalifornien har systrarna Este, Danielle och Alana skapat ett helt eget genrelöst musikaliskt universum. Vi är därför glada att kunna meddela att Haim återvänder till Stockholm för ett efterlängtat framträdande i Annexet den 20 juni. 

Åldersgräns*

13 år

Max antal biljetter

10 per/person

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om Haim

Projektet Haim har existerat sedan 2007, men det var först 2012 och med släppet av EP:n ”Forever” som saker tog fart på allvar. Debutalbumet "Days Are Gone" kröntes till ett av 2013 års bästa, och Haim hade helt plötsligt blivit ett av världens mest spännande band. Priserna och utmärkelserna har sedan starten regnat in, och bara häromdagen kammade man hem priset för bästa internationella band på NME-galan – ett pris som man även vann 2014.

Mer Information

Kvällens cirkatider

Entréer:
Konsertstart:
Slut:

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel

I samband med våra konserter säljs skumproppar för 15 kr.

*Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Luger

  • 20 juni, kl 19:30
Annexet
Pris: 425 SEK