• Meny
  • Biljetter17

Guldtuben

26 maj - Annexet
Inga biljetter just nu
GULDTUBEN_2018_CGIDENT_RGB_500x250.jpg
GULDTUBEN_2018_CGIDENT_RGB_500x250.jpg

Nordens första och största influencergala Guldtuben landar i Annexet den 26 maj, 2018. I samband med att galan firar fem år skapas ett unikt samarbete mellan Splay och United Influencers

Vad är Guldtuben?

Guldtuben instiftades i syfte att hylla och lyfta fram kreatörerna. Tävlingen är oberoende och samlar alla influencers från alla nätverk. Nomineringarna tas fram av en oberoende jury bestående av framträdande personer i branschen. I nästa steg röstar svenska folket på sina favoriter.

- Så kul att vi är en del av teamet som ska lyfta Guldtuben till nästa nivå. Tillsammans etablerar vi den största händelsen någonsin mellan de starkaste aktörerna i branschen, säger Linda Palmgren, vd på United Influencers i ett pressmeddelande.

Samarbetet mellan influencernätverken innebär också att galan breddas till att täcka in alla sociala medier. Under den direktsända galan kommer Sveriges främsta digitala innehållsskapare på plattformar som Youtube, Instagram, Facebook, Snapchat och blogg hyllas och prisas.

Jag kan inte tänka mig en starkare laguppställning. Tillsammans ska vi skapa årets största händelse i sociala medier, säger Splays vd Vigor Sörman i ett pressmeddelande om det nya samarbetet.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Mer Information

Arrangörer: Splay och United Influencers

Inga biljetter just nu
  • 26 maj, kl 20:00
Annexet