• Meny
  • Biljetter23

Guldtuben

26 maj - Annexet
Pris: 389-439 SEK
GULDTUBEN_2018_CGIDENT_RGB_500x250.jpg
GULDTUBEN_2018_CGIDENT_RGB_500x250.jpg

Nordens största gala för de digitala kreatörerna, Guldtuben, är äntligen tillbaka och landar i Annexet 26 maj, 2018! Köp biljetter på AXS.com!

För femte året i rad är det dags att samla och hylla Sveriges bästa digitala kreatörer under den direktsända galan på SVT. Guldtuben prisar de största, mest underhållande, inspirerande och engagerande kreatörerna i sociala medier som bidrar till att göra nätet till en roligare och bättre plats. Årets gala blir större och lyxigare än någonsin och bjuder på en rad nyheter t.ex lanseras en rad nya kategorier som ger fler kreatörer från olika plattformar chansen att bli hyllade.

Rösta här: guldtuben.se 

OBS! Detta är en TV-insplening och publiken kan komma att synas i bild.

Vad är Guldtuben?

Guldtuben instiftades i syfte att hylla och lyfta fram kreatörerna. Tävlingen är oberoende och samlar alla influencers från alla nätverk. Nomineringarna tas fram av en oberoende jury bestående av framträdande personer i branschen. I nästa steg röstar svenska folket på sina favoriter.

- Så kul att vi är en del av teamet som ska lyfta Guldtuben till nästa nivå. Tillsammans etablerar vi den största händelsen någonsin mellan de starkaste aktörerna i branschen, säger Linda Palmgren, vd på United Influencers i ett pressmeddelande.

Samarbetet mellan influencernätverken innebär också att galan breddas till att täcka in alla sociala medier. Under den direktsända galan kommer Sveriges främsta digitala innehållsskapare på plattformar som Youtube, Instagram, Facebook, Snapchat och blogg hyllas och prisas.

Jag kan inte tänka mig en starkare laguppställning. Tillsammans ska vi skapa årets största händelse i sociala medier, säger Splays vd Vigor Sörman i ett pressmeddelande om det nya samarbetet.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif