• Meny
  • Biljetter26

Future

#JagVarHär #StockholmLive

11 okt - Annexet
Pris: 495-550 kr

Kungen av modern hiphop, Future, kommer till Stockholm Live och Annexet den 11 oktober, 2017. Köp din biljett på AXS.com!

Support: Rich the Kid, Stefflon Don, Ace Tee & Kwam.e

KONSERTEN MED FUTURE FLYTTAD TILL ANNEXET!

Konserten med Future den 11 oktober flyttas till Annexet – där det enbart är ståplats.
Köpta biljetter gäller även på Annexet. Ståplats förändras inte och sittplats på Hovet omvandlas till ståplats på Annexet.

Philip Hördegård spelar skivor 

Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 17.30 och fram tills dess att konserten sätter igång spelar Philip Hördegård skivor på Warm-Up i Legends Bar, Entré 2.

Ta något att dricka, sjung högt och kom i rätt stämning! Glöm inte att stretcha!

warmup_695x100.jpg

Kuriosa om Future

2017 har Future skrivit historia. Han är den första artisten någonsin som haft två album – självbetitlade ”FUTURE” och uppföljaren ”HNDRXX” – som gått rakt in på Billboardlistans förstaplats när de släppts, en vecka efter varandra (hans fjärde och femte album totalt i toppen av den prestigefulla listan). 

Future fortsätter därmed att regera på tronen av modern hiphop och meddelar nu dessutom att han drar ut på turné under namnet ”Freebandz Presents The Future HNDRXX Tour”. Turnén landar i Sverige och på Hovet i Stockholm för en konsert den 11 oktober i år.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Mer Information

Åldersgräns*

13 år

Kvällens cirkatider

17:30 – Entré 2 öppnar för Warm up
20:00 – Konsertstart
Ca 23:00 - Slut

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel

I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Pressackreditering

Förfrågningar - med artistens namn samt pressbiljett eller fotopass i ämnesraden - skickas till [email protected].

*Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Live Nation