• Meny
  • Biljetter17

Fotbollsgalan 2018

12 nov - Ericsson Globe
Pris: 90 kr

Den 12 november är det dags för den 24:e Fotbollsgalan i ordningen där ett starkt fotbollsår ska summeras och firas i Ericsson Globe. Köp biljett!

Kuriosa om Fotbollsgalan 

Herrlandslagets VM-framgångar från sommaren i Ryssland, damlandslaget avancemang till nästa års VM i Frankrike. Svenska mästare på dam- och herrsidan samt de sedvanligt prestigefyllda priserna. Det finns många starka fotbollsögonblick från spelåret 2018 som ska uppmärksammas och hyllas på Fotbollsgalan i Ericsson Globe.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Inför Besöket

Hålltider

17.30: Entré 6 öppnar för Warm Up i American Bar
18.15: Hela entré 6 öppnar
19.20: Välkomna in och sätta er
19.45: Alla gäster önskas sitta på sina platser
19.50: Underhållning börjar
20.00: Direktsändning
22.00: Direktsändning slut

Kom i god tid

Missa inte Warm Up i American Bar
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 17.30 och fram tills dess att evenemanget sätter igång kör vi Warm Up i American Bar, Entré 6. Ta något att dricka och kom i rätt stämning! 

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.
 
Garderob & effektförvaring
Häng in din jacka eller mindre väska i garderoben för att maximera din upplevelse. Garderob finns i anslutning till entrén. Den kostar 50 kr och då får du öronproppar på köpet. Det finns också en effektförvaring i entré 5 där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan. 

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Mat och dryck

American Bar
Här finns det bästa barhänget i området! Det är hit du kommer före show, match eller konsert. Vi erbjuder en avslappnad och läcker miljö, där gamla kända smaker möter det lite modernare köket. Självklart hittar du den godaste burgaren här hos oss och för att vara säker på att få plats, tänk på att boka bord! Här hittar du menyn.

Om du har några frågor om mat och dryck är du välkommen att kontakta oss på [email protected].

Biljetter

Ordinarie biljetter

Pris: 90 kr