• Meny
  • Biljetter18

Fotbollsgalan 2017

#jagvarhär

20 nov - Ericsson Globe
Pris: 50-100 kr

Måndagen den 20 november 2017 arrangeras den 23:e Fotbollsgalan i Ericsson Globe. Ta chansen och upplev Fotbollsgalan tillsammans med landslag, mästarlag och andra stjärnor på plats i arenan. Köp biljett via AXS.com!

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Om Fotbollsgalan

- Vi vill tillsammans med miljonpublik fortsätta att hylla årets prestationer. Våra svenska mästare kommer hyllas, en rad prestigefyllda priser delas ut med Diamant- och Guldbollen tillsammans med Fotbollskanalens hederspris som de finaste. Det vore häftigt att få möjlighet att tillsammans fira ett svenskt VM-avancemang på Herrsidan men också visa upp fotbollens sociala betydelse, säger Svenska Fotbollförbundets generalsekreterare Håkan Sjöstrand.

Fotbollsgalan kommer direktsändas i TV4 mellan 20.00 och 22.00.

- Vad det gäller galainnehåll sker ett stort arbete kring artister och andra överraskningar. Vi ser fram emot att leverera en stjärnfylld gala och hylla det bästa inom svensk fotboll, säger Fredrik Arefalk, TV4.

Mer Information

Kvällens cirkatider

- 18.00: Entré 6 öppnar
- 19:15: Dörrarna in till arenan öppnar
- 20.00: Direktsändning
- 22.00 ca: Slut

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Mat, godis och dryck utifrån får inte heller tas med in i arenan. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Promoter: Svenska Fotbollförbundet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ericsson Globe
Pris: 50-100 kr