• Meny
  • Biljetter23

Florence and the Machine

11 mars - Ericsson Globe
Pris: 540-725 kr
florenceandthemachine1000x500.jpg

Måndagen den 11 mars, 2019 är det dags för Florence and the Machine att inta scenen i Ericsson Globe. Köp biljett!

Arenabyte

Konserten med Florence and the Machine flyttas från Hovet till Ericsson Globe. I och med det kan vi släppa upp fler biljetter och därmed också ge fler personer möjlighet att ta del av denna fantastiska artist! Biljetterna släpps den 1 november kl 10.00. 

Information angående biljetter:
Du som har köpt ståplatsbiljett – köpta biljetter gäller.
Du som har köpt sittplatsbiljett – nya biljetter kommer mailas ut till dig under november månad och du behöver inte göra någonting förutom att hålla utkik efter de nya biljetterna i din inkorg.

Vidare frågor rörande arenaflytten hänvisar vi till arrangören Luger.

Kuriosa om Florence and the Machine

Florence + The Machine är en av de mest inflytelserika artisterna av vår tid, och kommer nu till Stockholm för deras största spelning på svensk mark hittills. Fredag 29 juni släppte Florence + The Machine det nya albumet High As Hope, innehållandes de tidigare släppta singlarna 'Hunger' och 'Big God'. Florence + The Machines senaste spelning i Sverige var deras totalhyllade headline-spelning på Way Out West i Göteborg. Nu är det Ericsson Globes tur att få ta emot artisterna, och som vi längtar!

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

Kvällens cirkatider
Entréer:
Konsertstart:
Slut:

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats!

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, ryggsäckar, stora väskor och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan konserten! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker.

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 540-725 kr