• Meny
  • Biljetter16

Fleet Foxes

#jagvarhär #stockholmlive

3 - 4 dec - Annexet
Pris: 500 kr

Fleet Foxes kommer till Sverige för två spelningar i Annexet i Stockholm den 3 och 4 december, 2017. 
Köp din biljett på AXS.com!

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

warmup_695x100.jpg

Missa inte Warm Up!

Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 17.30 och fram tills dess att konserten sätter igång spelar Ludwig Böss skivor på Warm Up i Legends Bar, Entré 2. Ta något att dricka, sjung högt och kom i rätt stämning! Glöm inte att stretcha!

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om Fleet Foxes

Med sakrala ljudbilder som lyfts upp av en gyllene stämsång spelade sig Fleet Foxes in i våra liv under slutet av 00-talet. Om det var den sammanflätade sången, de finstämda akustiska gitarrerna eller låtarna i sig som fick oss på fall går inte att säga – men föll pladask, det gjorde vi.

Efter en tids frånvaro från scenerna blev det tidigare i år klart att Fleet Foxes kommer att göra en storartad återkomst med både nytt album och världsturné i år. Vi är glada över att kunna välkomna bandet till Annexet i Stockholm den 3 och 4 december detta år!