• Meny
  • Biljetter19

Enrique Iglesias

#jagvarhär

3 maj - Ericsson Globe
Pris: 469-890 kr

Den 3 maj, 2017 kommer The Duke of Latin Sound - Enrique Iglesias med sin världsturné ”Sex and Love Tour” till Ericsson Globe i Stockholm. Stjärnan har inte spelat i Sverige på tio år, men nu är det äntligen dags igen! Köp din biljett på AXS.com!  

Starta kvällen på bästa sätt
Förhöj arenaupplevelsen med mat & dryck innan konserten! Inför kvällen har vi öppnat restaurang Grand Escalier och Champagnebaren. 

Boka bord i Grand Escalier - se menyn här!
Förbeställ dryck & snacksbricka i Champagnebaren - se menyn här!

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.
nyhetsbrevspuff_695x100.gif
Kuriosa
Enrique Iglesias behöver inte en närmare presentation. Han har tagit emot 500 utmärkelser, skapat tio studioalbum, och kallas av många The Duke of Latin Sound. Under sin 20-åriga karriär har den spanska sångaren sålt över 100 miljoner skivor. Enrique fortsätter att vara en av de viktigaste popartisterna av sin tid. Nyligen röstades han fram som favoritartist i American Music Awards, och han tilldelades ytterligare fem priser i Latin American Music Awards 2016, bland annat som årets artist.

Sångaren kommer att öppna med låten Duele El Corazón som just nu ockuperar förstaplatserna över hela Europa. Det tionde albumet Sex and Love, som släpptes 2014, var en återgång till sångarens ursprungliga musikform till fansens stora glädje, och fylld med duetter och samarbeten - bland annat med Flo Rida, Pitbull och Sean Paul.

Oavsett om du känner Enriques musik från tidigare hits som Bailamos och Hero eller de senare som Bailando, Duele El Corazón eller Loco så kommer konserten i maj i Ericsson Globe vara något som du inte får missa!