• Meny
  • Biljetter24

EMINEM

Revival Tour

2 juli - Friends Arena
Pris: 775-1395 kr

Måndagen den 2 juli, 2018 kommer EMINEM till Friends Arena i Stockholm. Köp biljett via Ticketmaster.se!

Kuriosa om Eminem

Konserten blir Eminems första liveframträdande i Sverige sedan 2001. Förra året intog Eminem Storbritannien och Reading- och Leedsfestivalerna med en mäktig headlinespelning. NME kallade spelningen för en triumf, och The Telegraph gav honom fem stjärnor av fem möjliga. 2014 blev Eminem den första rapparen att sälja ut stora Wembley Stadium i London. Spelningen sålde ut direkt, vilket gjorde att ytterligare ett datum adderades som också sålde slut.

Efter släppet av det nya listtoppande albumet ”Revival”, så meddelar den femtonfaldige Grammy-vinnaren, MTV EMA-vinnaren och hiphopens bäst säljande artist genom tiderna, EMINEM, att hans Revival Tour kommer till Friends Arena i sommar.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Inför Besöket

clock icon.png

Hålltider

Kvällens cirkatider
07.00 Kö tillåten för ståplats
10.00-20.00 Biljettkassan på Friends Arena öppen (intill huvudentré A)
17.00-01.00 Warm-up i Carlsberg Bar – för dig med biljett på läktare 1
17.00 Warm-up vid Gate 1 – för dig med ståplatsbiljett Gate 1 och Gate 2
17.00 North Bar öppnar – för dig med biljett på läktare 3 
17.00 Samtliga entréer öppnar 
19.00 Konsertkvällen startar  

Fortsätt kvällen i Carlsberg Bar där festen fortsätter till kl 01.00.

place icon.png

Kom i god tid

Många besökare väntas och eftersom vi och arrangören har en hög säkerhetsnivå kan inpasseringen ta längre tid än vanligt. Säkerhetskontroller genomförs vid entréerna som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid, lämna ryggsäcken och väskan hemma och ha gärna biljetten redo vid inpasseringen.

info icon.png

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, ryggsäckar, stora väskor och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat & dryck

För dig med ståplatsbiljett
Kl 17.00 öppnar Warm up vid Gate 1 som är tillgängligt för alla med ståplatsbiljett där det kommer finnas flera food trucks och kall dryck (starköl, vin, cider och alkoholfria alternativ). Åldersgräns till baren är 20 år eller 13 år i målsmans sällskap. 
Inne i arenan finns också ett flertal folkölsbarer/kiosker med snacks, wraps etc.  

För dig med läktarplats
Från kl 17.00 kör vi warm-up i Carlsberg Bar med mat och dryck för dig med biljett på läktare 1
Kl 17.00 öppnar North Bar som ligger i anslutning till norra kortsidan och är tillgänglig för dig på läktare 3. 
Inne i arenan finns också ett flertal folkölsbarer/kiosker med snacks, wraps etc.  

Kom i god tid då det är begränsat antal platser i barerna!

Kontantfritt
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är Friends Arena en kontantfri arena - endast kortbetalning fungerar, så glöm inte att ta med dig betal- eller kreditkortet.

subway.png

Ta tunnelbanan

På grund av järnvägsunderhåll som påverkar fjärr- och regionaltågen är möjligheten att åka kollektivt hem från evenemanget begränsat. SL rekommenderar därför starkt följande:

  • För att åka söderut, ta tunnelbana från Solna centrum som ligger på gångavstånd från arenan. Personal och skyltning hjälper er att visa vägen. Extraavgångar kommer sättas in och sista tunnelbanan mot stan avgår från Solna centrum kl 00.38. 
  • Om du ändå väljer att åka pendeltåg till Stockholm, gå till Solna stations södra entré för att underlätta flödet och fylla tågen. Om du ska åka längre än till Stockholm City avgår sista tåget med förbindelser till slutdestinationen kl 00.40. Det sista pendeltåget avgår kl 01.10, men går då bara till Stockholm City.
  • Om du ska norrut mot Märsta/Uppsala med pendeltåg rekommenderas du starkt att gå till Ulriksdal station. Går du till Solna station finns risken att du inte kommer med något tåg. 

Följ personalens hänvisningar till kollektivtrafiken så hjälps vi åt att komma hem så smidigt som möjligt.

Arbetena begränsar möjligheten att förstärka pendeltågen även dagtid så tunnelbanan är det bästa alternativet även till evenemanget. Åk med blå linje 11 och kliv av vid tunnelbanestation Solna centrum, ca 10 min från T-Centralen. Att gå från Solna centrum till arenan är en promenad på ca 1,7 km.

väska.png

Effektförvaring

I våra effektförvaringar kan du lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan. Effektförvaringen har öppet mellan kl 14.30-00.00 och kostar 50 kr (kort- och swishbetalning) 
Effektförvaringen finns mitt emellan Quality Hotel Friends och Mall of Scandinavia, samt vid entré Cx och vid Gate 1.

question icon.png

Hjälp på plats

Vi strävar efter att varje besök hos oss ska skapa glada minnen för alla våra gäster. Om du har några frågor eller problem hjälper vi dig gärna direkt på plats. Tveka inte på att söka upp våra publikvärdar eller vår gästservice vid sektion 140 och 340 om du behöver hjälp. 

info icon.png

Övrigt

Arenataket: stängt
Merchandise: Finns att köpa på arenatorget och på samtliga våningsplan i arenan
Öronproppar: Säljs på alla våningsplan och i arenas kiosker
Ambulerande sjukvård: Finns på alla våningsplan
Tillgänglighet: Läs mer här

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 775-1395 kr
Inkl serviceavgift

Tillfälligt uppbokat

Rullstolsplatser

PRIS: 885-1095 kr
Inkl serviceavgift

Inkluderar en fri ledsagare