• Meny
  • Biljetter18

EM-kval: Sverige - Kroatien

#jagvarhär

14 feb - Hovet
Pris: 130-995 kr
Sthlm LIVE 500x250-SBBF.jpg
vitruta_250x250.jpg
vitruta_250x250.jpg

Den 14 februari, på alla hjärtans dag, tar Sverige emot Kroatien på Hovet i Stockholm för att förhoppningsvis säkra EM-biljetten. Köp biljetter på AXS.com

– Det blir en historisk match eftersom det är första gången någonsin damlandslaget spelar på Hovet, publikrekordet för dambasket kommer att ryka och det blir en kärleksförklaring både till laget och vår sport, säger Johannes Wohlert på Svenska Basketbollförbundet.

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Information gällande matchen mellan Sverige - Kroatien

Damlandslaget fick en drömstart på EM-kvalet med segrar både mot Kroatien och Makedonien. I februari står två hemmamatcher på spelschemat, matcher som kan vara avgörande för avancemang. – Det är klart att hemmavinster mot Italien och Kroatien skulle sätta oss i perfekt läge att vinna gruppen, säger förbundskapten Francois Gomez.

Svensk basket storsatsar nu för att ge laget alla möjligheter till ett fantastiskt publikstöd. Matchen mot Italien läggs i baskettokiga Borås och matchen mot Kroatien kommer att spelas på Hovet.

– Det vi kände i höstas på hemmamatchen var bara kärlek, så nu hoppas vi att alla kommer för att ge oss energin att vinna. Jag lovar att vi kommer att rocka Hovet, säger Sveriges Amanda Zahui som i höst har klivit fram som en av Europas bästa spelare och som annars spelar för New York Liberty i WNBA.

Publikrekordet för dambasket i Sverige ligger på strax under 3000 personer, något som SBBF tror kommer att slås med råge.

Alla hjärtans dag 2018 blir en stor kärleksförklaring till ett speciellt lag och en alldeles, alldeles underbar sport.