• Meny
  • Biljetter23

Ed Sheeran

#jagvarhär

30 mars - Ericsson Globe
Köp biljett
Powered by AXS.com
Pris: 475-850 kr

Ed Sheeran återvänder till Stockholm och Ericsson Globe den 30 mars, 2017! Detta är helt klart en av de mest efterlängtade turnéerna under hela året! Köp dina biljetter till konserten på AXS.com.

Starta kvällen på bästa sätt
Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.
nyhetsbrevspuff_695x100.gif
Kuriosa
Nyheterna om den kommande turnén kommer efter att Eds senaste singlar Shape Of You och Castle On The Hillhar tagit världen med storm. Låtarna har nått första- och andraplaceringar på topplistor världen över – just nu ligger de etta och tvåa på listan över de mest streamade låtarna i Sverige – samtidigt som Sheeran längs vägen har slagit rekord efter rekord. 

Vid sidan av de enorma framgångarna för Ed Sheerans skivor har han även slagit konsertrekord. I juli 2015 blev Ed den första artist någonsin som hade en konsert på anrika Wembley Stadium i London helt solo, utan något band i ryggen. Totalt såg 240 000 personer honom uppträda under de tre utsålda konserterna på Wembley.

Ed Sheerans tredje studioalbum ÷ (divide) släpps den 3 mars. Med det i ryggen återvänder han till samma Ericsson Globe som han sålde ut 2014. Vi kan knappt bärga oss!

Mer Information

VIKTIGT!
Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Åldersgräns
13 år

Kvällens cirkatider
Entréer:
Konsertstart:
Slut:

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Arrangör: FKP Scorpio