• Meny
  • Biljetter20

Ed Sheeran

#jagvarhär

14 juli - Friends Arena
Pris: 475-850 SEK

Ed Sheeran intar Friends Arena den 14 juli, 2018! Detta är helt klart en av de mest efterlängtade turnéerna under hela året! Köp dina biljetter till konserten på Ticketmaster.se!

Support: Anne Marie och Jamie Lawson 

Villkor och personliga biljetter

Denna konsert är endast för fans och följande villkor finns för att säkerställa att biljetter inte säljs vidare och att fans inte betalar ett högre pris för sina biljetter

Besökarens namn, inte köparens, ska stå på biljetten. Om bokningen gäller flera biljetter kommer det att stå samma namn på samtliga biljetter. Om du som förälder vill köpa biljetter till ditt barn, måste användarkontot på Ticketmaster.se vara i barnets namn, så att rätt namn står på biljetten. Det namn som är registrerat på Ticketmaster, och som används vid köpet, är det namn som per automatik står på biljetterna. Den besökare vars namn står på biljetterna måste visa en giltig legitimation för att få tillträde till arenan. Om dessa villkor inte följs kommer tillträde nekas.

Om du ska boka mer än en biljett måste samtliga biljettinnehavare komma samtidigt till konserten, annars kommer det resultera i att biljettinnehavare blir nekade tillträde.
Inga återbetalningar görs.

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif
 

Mer Information

VIKTIGT
Vi tillåter inte köande innan kl 07:00 på evenemangsdagen på grund av säkerhetsskäl. 

Kvällens cirkatider
Uppdateras närmare konsertdagen.

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel

I samband med våra konserter säljs skumproppar för 15 kr.

Arrangör: FKP Scorpio

  • 14 juli, kl 19:30
Friends Arena
Pris: 475-850 SEK