• Meny
  • Biljetter24

Ed Sheeran

14 juli - Friends Arena
Pris: 475-850 kr

Ed Sheeran intar Friends Arena den 14 juli, 2018! Detta är helt klart en av de mest efterlängtade turnéerna under hela året! Köp dina biljetter till konserten på Ticketmaster.se!

Support: Anne Marie och Jamie Lawson 

nyhetsbrevspuff_695x100.gif
 

Villkor och personliga biljetter

Denna konsert är endast för fans och följande villkor finns för att säkerställa att biljetter inte säljs vidare och att fans inte betalar ett högre pris för sina biljetter. 

Besökarens namn, inte köparens, ska stå på biljetten. Om bokningen gäller flera biljetter kommer det att stå samma namn på samtliga biljetter. Om du som förälder vill köpa biljetter till ditt barn, måste användarkontot på Ticketmaster.se vara i barnets namn, så att rätt namn står på biljetten. Det namn som är registrerat på Ticketmaster, och som används vid köpet, är det namn som per automatik står på biljetterna. Den besökare vars namn står på biljetterna måste visa en giltig legitimation för att få tillträde till arenan. Om dessa villkor inte följs kommer tillträde nekas.

Om du ska boka mer än en biljett måste samtliga biljettinnehavare komma samtidigt till konserten, annars kommer det resultera i att biljettinnehavare blir nekade tillträde.
Inga återbetalningar görs.

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

När får jag börja köa på evenemangsdag?

Från kl 07:00. Tidigare än så tillåts inte på grund av säkerhetsskäl. 

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

Kvällens cirkatider
Entréer:
Evenemangsstart:
Ca slut:

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats! Kollektivtrafik är många gånger det bästa alternativet när många ska till och från stora evenemang samtidigt.

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, ryggsäckar, stora väskor och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat & dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker.

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 705-915 kr 
Inkl serviceavgift
OBS! Personliga biljetter


Ståplats, läktarplats

Rullstolsplatser

PRIS: 810 kr
Inkl serviceavgift

Inkluderar en fri ledsagare